2777
2789
عنوان

دختران متولد 80

| مشاهده متن کامل بحث + 306815 بازدید | 2882 پست
سلام دوستای خوبم امیدوارم سال خوبی رو در پیش رو داشته باشیم t- sh جون باورم نمیشه دختر تو رو بخاطر پری شدن دعوا کرده باشی !!!!!!!!!!!!!!! راستش رو بگم الان اشک توی چشمام جمع شده . اینج=وری براش دلسوزی میکنی و مادری ...........
من مکرر توی این سایت نوشتم که دختری من بعد از پریود بیشتر از 10 سانت قد کشیده . دختر من 10 سال و 7 ماهش بود که پری شد و من اصلا منتظر ش نبودم و تونستم ارتباطم رو با هاش بهتر کنم . اصلا از وقتی پری شده احساس نزدیکی بیشتر ی با هاش دارم . تو رو خدا دوست خوبم مواظب خودت و دختر ت باش مگه میخای دخترت مانکن بشه یا هنر پیشه بیشه که اینقدر برات مهمه که قد و هیکلش چه شکلی بشه . خدا به خودت و دختر گلت ب سلامتی و عاقبت بخیر ی بده .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

T_SH جون درباره دختری که گفته بودم کلاس چهارم پری شده بود پرسیده بودی.بله ماشاالله قدش خیلی خوبه.بعد از پری یهو قد کشید.نگران نباش.مهم نعمت بزرگ سلامتی هست که خدا به دخترت داده
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
مامانا یه چیزی رو حتما بهش حواستون باشه مسایل جنسی تو این سن خیلی حساسه سعی کنید در حد خودش خودتون در رابطه با مسایل جنسی باهاش حرف بزنین و بهش اونقدر نزدیک بشین ک بهتون اعتماد کنه و بهش بگین هر سوالی داری از خودم بپرس و با ارامش جوابشو بدین نذارین بره از اینترنت و دوستای مدرسه اش بپرسه چون شاید اون بخاد مثلا توی اینترنت یه چیزی رو ک شنیده ببینه چیه ولی اینترنت و فضای مجازی پر از چیزای زننده است و اونم از سر حساسیت و کنجکاوی ممکنه ببینه و خدایی نکرده دست به خود ارضایی بزنه این موضوع خیلی حساسه تو رو خدا بهش توجه کنین مامانا و حتما نظارت مخفی و از راه دور داشته باشین رو کارش
با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده
یه موضوع یگه هم در رابطه با نحوه لباس پوشیدن تو این سن ک خیلی نوجوونا تمایل به پوشیدن لباسای جلف دارن تو رو خدا اگه خانواده مذهبی هستین بهشون گیر ندین و ازشون انتقاد کنین بهشون ازادی بدین مطمین باشین این سن زودگذره و بعد یه مدتی خیلی تمایل به سادگی پیدا میکنه و یه مسیله دیگه که خیلی از دخترا و پسرای نوجوون بهش تمایل دارن ابرو برداشتن و اصلاح صورته لطفا در این مورد هم بهشون گیر ندین حتی اگه دیدین تمایل ب این کار داره بهش بگین خودم برات تمیزش میکنم با این کار بهتون اعتماد میکنه و خیلی زود خودش این کارو میذاره کنار یا اگه تمایل به ارایش زیاد داره بهش اصلا گیر ندین و اذیتش نکنین و همینطور در مورد مسایل مذهبی فقط باهاش مثل ی دوست رفتار کنین و ببهش اعتماد بدین تا مسایلشو با خودتون در میون بذاره ن با دوستاش چون هم سناش ممکنه از راه به درش کنن و یه سری مسایل دیگه رو بهش بگن و اونم مجبور ب پنهان کاری بشه ک خیلی عواقب بدی داره
بچه ها تو این سن خیلی دوس دارن سنشون رو بالاتر از اون چیزی ک هست نشون بدن و بزرگ بشن ب همین خاطر ممکنه توی بحثهای بزرگا وارد بشن و متاسفانه بزرگترها هم گاهی وقا در مورد مسایل جنسی حرف میزنن و اونموقعس ک اگه نوجوون تو جمع باشه میگن برو بیرون یا بچه ای و واست زوده حالا این حرفا و با این حرفا نوجوون شخصیتش خورد میشه چون از اینکه یکی بچه خطابش کنه متنفره و بخاطر همین میرهتو مدرسه توی گروه همکلاسی هاش و با اونا درمورد این مسایل حرف میزنه چون اونا دیگه بهش نمیگن بچه ای و بهش بها میدن و توی این گروهها ممکنه حرفایی از روی نادونی زده بشه ک باعث انحرافات جنسی میشه.مامانا پس حتما جو رو کنترل کنین و اگه میدونین توی جمعی هستین ک قراره در مورد این مسایل صحبت بشه بهتره قبلش با دختر یا پسرتون این جمع روو ترک کنین فقط نذارین بچه خطاب بشه و شخصیتش خورد بشه
سلام به همگی امروز جواب آزمایش هورمون رشد دخترمو بردم برای دکتر غدد گفت از وقت پریودی تاحالا ٤سانت قدش اضافه شده و تازه شده١٤٩سانت بمیرم برای دخترم گفت دوباره عکس مچشو بگیر و بیار تا هورمون رشد را براش تجویز کنم خدایا راضیم به رضای تو
خدایا امیدمان تویی مارا به حال خود رها مکن
سلام سال نو مبارک امیدوارم بهترین سال برای شما و دخترای گلتون و خانواده محترمتون رقم بخوره و صحت و سلامتی و شادابی لحظه ای از شما دور نشه . t-sh جان 149 سانت که خیلی خوبه با توجه به سنش دختر من 147 سانت هست و من چون تصمیم قطعی گرفتم که براش از هورمون استفاده نکنم فقط سعی میکنم رو تغذیه و ورزشش کار کنم و بقیه اش هم دست خداست . سعی کن از دل دخترت در بیاری من هم دلم به درد اومد از این کارت برای پریودش جشن بگیر یه شام به افتخارش خانوادگی برید بیرون و یه هدیه ی موندنی به این مناسبت براش بگیر بذار با خاطره خوب بلوغ رو تجربه کنه و بدونه در هر شرایطی شما دوستش دارید و عااااااااااشقشید
مارتا جون با شمت هم موافقم . توی این سن باید آستانه تحملمون بالا بره و سعی کنیم با هاشون دوست باشیم . من خودم ارتباط جنسی رو برای دخترم توضیح دادم می دونستم که واقعا در این زمینه داره کنجکاوی میکنه و از دوستای مدرسه هم چیز هایی شنیده بود . در یه فرصتی که مناسب بود و خودش سئوال پرسید کامل براش توضیح دادم
تازه بعدشم پرسید تو و بابا هم دارید !!!!!!!!!!!!!!! ولی در کل فکر میکنم که آگاهی های و واطلاعات بچه باید در حد خودش باشه نه بیشتر . گاهی بعضی از مادر ها اطلاعات زیادی به بچه می دن که با عث کنجکاوی بیشتر بچه میشه . در عین حال نظرم اینه که بچه باید با توجه به فرهنگ و آداب و رسوم خانوادگی خودش عمل کنه . مثلا من و همسرم دوست نداریم که توی این سن آرایش بکنه . خوب اون هم باید بپذیره . البته دلیل مخالفت رو براش گفتم و همیشه هم مورد تحسین و تمجدد ما قرار می گیره .
2810