2777
2789
عنوان

مامانای شاغل غذا چی میدید به نی نی؟

1871 بازدید | 15 پست
نی نی من نزدیک 10 ماهشه چهار ماهی هست میام سرکار شبا بهش شیر میدم اما روزا سوپ یا فرنی یا شیرخشک با بیسکوییت مامانم بهش میده،البته یه روز در میون تخم مرغ و ماست.به نظرتون کافیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولش سخت بود اما بستگی داره نی نی رو پیش کی می زاری اگه مجبور بودم مهد بزارم یا پرستار بگیرم اصلا سرکار نمی رفتم.الان خیالم راحت راحته.مامانم از من بیشتر مواظبشه
آیدا جان شرایط و برنامه غذایی نی نی ات دقیقا مشابه منه من هم فکر میکنم اینا کم باشه باید سعی کنیم ازهر چی که برای نی نی حساسیت زا نیست استفاده کنیم منظورم یه برنامه غذایی کامل و متنوع
سوپ، آش، فرنی، عدسی. یه خورده برنج رو تو تنظیف بپیچید بذارید با آب خورشتتون بپزه، پوره سیب زمینی ، عصاره گوشت (چند تیکه گوشت تو یه شیشه در دار بندازید و خیلی خیلی کم توش آب بریزید و درش رو ببندید و بذارید تو یه قابله بزرگتر آب تا بپزه) و ابش رو بدید به نی نی
از صبح که من میرم سر کار
برنا مه اش اینطوریه
ساعت 6:30 شیر خودم
7:30 میره خونه مامان بزرگش
8:30 صبحانه یکی از این موارد
1-حریره بادوم
2-حلوا درست شده با خرما و پودر بادوم+پسته+گردو
3-خرما+کره+زرده تخم مرغ+پودر بادوم+پسته+گردو
4-حلیم+شکر
5-شیر برنج + شکر
6-سرلاک

ظهر سوپ شامل چیزهای مثل