2777
2789
عنوان

سه قلوهام کلاس اولن کم اوردم دیگه!😩

| مشاهده متن کامل بحث + 3138 بازدید | 62 پست

عزیزم منم سه قلوه حاملم

البته چهار قلوه بودن که یکیشون مشکل داشت و سقطش کردم

میشه بهم بگی نگهداری از ۳ قلوه چطوریه؟

ملکه یخیم❄بزودی سه قلوه های قشنگم به دنیا میان👶🏻👶🏼👶گر نگه دار من آنست که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دوتا پسر یه دختر

الهی عزیز دلم فداشوبشم چقد دوستدارم ک بیان با 3قلوهای اجیم بازی کنن،بازاربرن ،واای ی شهروبهم بزنن واسم کمه😅😅😅😅😅😅😁😁😁😁اوف ک چقد دوستداربچه هام اوف اوف،روعکس پروفت دخترت عشقه

چرا معلم نمیگیرین براشون 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
دوقلوهای من چهارمن 

دوقلوهای منم شیشمن پدرمو دررررآوردن نمیدونم کی بزرگ میشن پیرررررم کردن پیر

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅

عزیزم❤❤❤❤اونها تقصیری ندارن چون هنوز تصوری از کلاس درس و آموزش و منضبط بودن ندارن...تا مدرسه نرن و معلم رودر رو باهاشون حرف نزنه همینه ....از معلمشون کمک بگبر باهاشون صحبت کنه

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم...
درکت میکنم من اصلا نمیتونم به دوقلوهام یاد بدم اصلا همش باهم دعوا دارن😥

وای دخترامنم همینطورن دوقلوکلاس شیشمن هنوزباهم دعوا دارن بزرگ نمیخان بشن 😭😭😭😭

خدایا هم برای دشمنانم هم برای دوستانم هرآنچه را برایم آرزومیکنند اول درحق   خودشان مستجاب کن بعد برای من وفرزندانم 😍😅
عزیزم منم سه قلوه حاملم البته چهار قلوه بودن که یکیشون مشکل داشت و سقطش کردم میشه بهم بگی نگهداری ...

من دوقلو اوردم  پیرم کردن داغون شدم   نی نیاتون چین چندماهته ازمن دخترن باهم اصلا نمیسازن 

من دوقلو اوردم  پیرم کردن داغون شدم   نی نیاتون چین چندماهته ازمن دخترن باهم اصلا نمی ...

وااای خدایا

دوتا پسر یدونه دختر

چهارماهمه

ملکه یخیم❄بزودی سه قلوه های قشنگم به دنیا میان👶🏻👶🏼👶گر نگه دار من آنست که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد🦋
وااای خدایا دوتا پسر یدونه دختر چهارماهمه

عزیزززم ایشالله به سلامتی بیان تو بغلت اما ازالعان میگمت واقعاااسخته باهم گشنه میشن باهم پی پی میکنن باهم گریه میکنن وای بحال روزی که باهم نخابن اسیری

2810