یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خداروشکر عزیزم دارورماتیسمم مصرف میکردن؟ علائم کروناشون چی بود؟ازروزاول کروناتحت کنترل دکترشون بود ...
اره دارو مصرف میکرد ۳سال که کرونا گرفت نه دکتر خودش نبردیم وقتی کرونا گرفت فقط از اورژانس پرسیدم میتونه دارو هاشو بخوره چون ایمنی رو سرکوب میکنه گفتن نباید دارو هاش قطع بشه اصلا علائمش سرفه سردرد بدن درد بود سرفه اش طول کشید خوب شه ولی خداروشکر خوب شد
متاسفانه دوماهه داروهای رماتیسموقطع کرده چون سنگ کلیه گرفت و درواقع اون قرصاباعث سنگ سازشدن کلیه ش ش ...
دوماه فک کنم مشکلی پیش نیاره اگه حالش این مدت خوب باشه ولی بعدش ببرید پیش دکترش چون کرونا هم التهابات بدن رو بیشتر میکنه باعث میشه دوباره عود کنه بازم به دکتر عفونی بگید حتما دارو هاشو قطع کرده
خب خداروشکر واکسنو زدن انشالله چیزی نیست خوب میشن باید تست بدن معلوم شه کروناس وگرنه ممکنه سرماخوردگی یا انفولانزا باشه چون سرفه و بدن درد ندارن شاید کرونا نباشه