2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم خیلی درکت میکنم خودت شربت آبلیمو و اینا درست کن هیچ قرصی هم نده بهش هیچی حتی اگه سردرد ...

الان دوستان گفتن مصرف کنه اخه بلاخره کنه یا نکنه نفهمیدم به خودش ک پیشنهاد دادم قبول نکرد 

دورت بگردم

ببخشید ک‌اینو میگم یکی از صفت های آدم معتاد همینه طلبکار  دائم در حال انکارن  ب مرور درو ...

اره میفهمم چی میگم

ن بابا یکاری کرده باید تاوانشو بده یه ذره احساساتی شدم ولی پنج ساله مصرف کرده پنج روزو ک حداقل باید تاوان بده

هی سعی میکنم جلوی خودمو بگیرم الان لی لی به لالاش نزارم پررو شه 

الان دوستان گفتن مصرف کنه اخه بلاخره کنه یا نکنه نفهمیدم به خودش ک پیشنهاد دادم قبول نکرد  دور ...

دوستان رو نمیدونم 

ولی من بابامو عموم رو تجربه ش رو داشتم

بابام ع کمپ اومد سرش درد کرد قرص خورد 

دوباره معتاد شد اما عموم تاحد مرگم بره قرص نمخوره

چون تریاک سنتیه و درد فیزیکیش زیاده و شمام ک خودتون دارید سنتی ترک میکنید ن تو کمپ پس از مسکن برای تسکین درد استفاده نکنید

بعدم تجربه ثابت کرده هیچوقت نمیشه اعتیاد ب مواد رو توی خونه کم کم ترک کرد پس یجا ترک شه بهتره

بعدم سعی کنید همدیگرو خیلی نبینید ک دعوا ایناتون میشه یهو 

تو منو میبینی ولی نه همه ی منو...تنها هدفم مفیدبودنه  وبعد برگشتن به آغوشِ خاک به آرامشِ الهی به کنار امیر بودن و تو دنیایِ امیر زندگی کردن..💔خدایا از تفکرات منفی بیزارم نجاتم بده 💔خدایا مثبتم کن خدیا منو همه رو ورژنی از خودت کن....
اره بابا اونایی که اونا میدن خدادادند چه چیزایی توشون قاطیه همه صنعتیو شیمیایی با وابستگی بالا نمید ...

نه لج نیست حالش وااقعا بده من برادرم شدیدا عصبی بود و اصلا نمیخواست نه کسی رو ببینه نه صدایی بشنوه فقط من موندم خونه بقیه رفتن خونه داداشم تا یکهفته همه جا سکوت بود اون که اصلا کم هم نکرد یهو ترک کرد کلا  نه خواب داشت نه آرومو قرار.اوایل میل ندارن به چیزی بعدش خودش میاد میگه برام غذا بیار یکم باید صبوری کنی و به دل نگیری و آرامش بدی بهش زیادم دورو برش نباش..الان ۵ساله ترک کرده

دوستان رو نمیدونم  ولی من بابامو عموم رو تجربه ش رو داشتم بابام ع کمپ اومد سرش درد کرد قرص خو ...

پس بهش ندم خوب شد قبول نکرد 

ولی ادم با ادمم فرق داره اما نمیدم بهش 

توخونه ایم سه روزه درو قفل کردم موندیم تو کمش کردم این سه روزرو امشب دیگ بهش ندادم گفتم دیگ بسه دیگ اونم هیچی نگفت و اینا

نه لج نیست حالش وااقعا بده من برادرم شدیدا عصبی بود و اصلا نمیخواست نه کسی رو ببینه نه صدایی بشنوه ف ...

اخی چه خوشحال شدم خداروشکر ک ترک کرده 

چنروز بعد دردش کم میشه حالش بهتر میشه؟

پس بهش ندم خوب شد قبول نکرد  ولی ادم با ادمم فرق داره اما نمیدم بهش  توخونه ایم سه روزه ...

درسته واقعا خدا کنه جنم داشته باشه بزاره کنار و قدر زندگیشو بدونه

تو منو میبینی ولی نه همه ی منو...تنها هدفم مفیدبودنه  وبعد برگشتن به آغوشِ خاک به آرامشِ الهی به کنار امیر بودن و تو دنیایِ امیر زندگی کردن..💔خدایا از تفکرات منفی بیزارم نجاتم بده 💔خدایا مثبتم کن خدیا منو همه رو ورژنی از خودت کن....
اخی چه خوشحال شدم خداروشکر ک ترک کرده  چنروز بعد دردش کم میشه حالش بهتر میشه؟

عزیزم تا ۳ماه خواب ندارن تقریبا بلکه بیشتر استخون درد دارن هراز گاهی حتی شاید تا یکسال بداخلاقی هاش بعد دوهفته تموم شد و چون خودش میخواست و خسته شده بود از شرایطش بعدش خیییلی خوشحال بود ... فقط برا خوابش بعد این یکماه یه قرص خواب سبک براش بگیر یه مدت یه شب دوشب درمیون بهش بده تا این روزاش بگذره و به روال عادی برگرده.فقطططط حمایتش کن و بهش سرکوفت نزن بخاطر گذشتش و خوشحالیتو بعد ترکش نشون بده بهش و از روزی که تموم شد دیگه حرف از این قضیه نزن هیییچوقت انگار که همچین چیزی نبوده

2810