2777
2789
عنوان

کرونا پس از دو دوز واکسن

186 بازدید | 10 پست

شوهرم گرفت واکسن نزده بود من دو دوز زده بودم ازش گرفتم الان رخت خوابم پخش

اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن

آخ خیلی بده اما خب شدتش کمتر میشه من سه بار کرونا گرفتم بعدشم دوتا دوزشو زدم بعد دوز دوم چند بار خونه ای بودم که همه کرونا داشتن و ازونا مراقبت میکردم اما نگرفتم الان شما گرفتی بدنت ایمن تر میشه فقط تحمل کن و خیلی حواست به خودت باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سرما خوردم دارم میمیرم دیگه کرونا شوخی که نیست منم دو دوز زدم واکسن

منم هفته ی پیش سرما خوردم به شدت سخت بود 

تست کرونا منفی شد 

الان به چشمم زده دچار عفونت شده

• کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
منم هفته ی پیش سرما خوردم به شدت سخت بود  تست کرونا منفی شد  الان به چشمم زده دچار عفونت ...

بع خدا بیچاره شدم این یه هفته سر درد دارم چشم درد چشام از کاسه درد میکنه ابریزش بینی دارم شدید ولی کرونا نیست تب هم ندارم کسی هم ازم نگرفته 

دیر شد،...در من اگر هم شور و شوقی بود مُرد...💔🥀
بع خدا بیچاره شدم این یه هفته سر درد دارم چشم درد چشام از کاسه درد میکنه ابریزش بینی دارم شدید ولی ک ...

منم همین علائم رو داشتم

میگم اگر این کرونا نبود پس ببین دیگه کرونا چه هیولاییه 😅

• کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
کاش بری دکتر عزیزم دارو مرتب بخور عفونت خیلی بده

مرسی جانم 

عصر چشم پزشک می رم

منم همین علائم رو داشتم میگم اگر این کرونا نبود پس ببین دیگه کرونا چه هیولاییه 😅

به خدا منم همش میگم اگه کرونا بود حتماً جون میدادم ولی الان که مریض شدم فقط من تو خانواده اینجوری شدم واگیر نداشت

دیر شد،...در من اگر هم شور و شوقی بود مُرد...💔🥀

آره من به چشم خودم دیدم توی چندخانواده ای که تعدادی واکسن زده بودند وتعدادی واکسن نزده  همه شون مبتلا شدند تازه عجیبش این بود که اونیکه ازهمه شدیدتر مبتلا شد از واکسن زده ها بود که ۱ ماه از دوز دومش گذشته بود    یعنی باید شدت بیماریشون تفاوت داشت  که اصلاً نداشت    شدت وضعف بیماری فقط به سیستم ایمنی بستگی داره  والبته خیلیا هم باردوم خفیفتر از بار اول می گیرند