2777
2789
عنوان

سلام دوستان من سردر گم شدم راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 19 بازدید | 59 پست
خوب بعدش دوستم که اشنامون هست بهم پیام داد 500 لازم داره میتونیم بهش قرض بدیم من اومدم به شوهرم گفتم چون ادمهای خوش حسابی هستند گفت باشه گفتم اگه نمیتونی بهش میگم نداریم گفت اشکال نداره میدم
Lilypie Maternity tickers
به نظر من وقتی چیزی بین زن و شوهر پیش میاد که یکی مثلا خودت دلخور شدی باید همون شب باهاش حرف میزدی میگفتی عزبزم شوخیه درستی نکردی ناراحت شدم ازت....دیگه هم ادامه نمیدادی و فراموشش میکردی...نباید انقدر حساس شد.چون مشخصه از قصد برای بی احترامی بهت نگفته همینجوری پرونده بوده....سخت نگیر عزبزم.زندگی خیلی گذشت میخواد...قهر یه روزش هم خوب نیست.نهایت چند ساعت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبح که بهش زنگ زدم میگه چه تاریخی بر میگردونه بهش گفتم شوهرش که حقوق گرفت میگه نه تاریخ رو بگو گفتم دیشب من اومدم ازت پرسیدم میتونی بدی گفتی اره چرا حرفی نزدی حالا دیگه روم نمیشه باید بریزی از صبح ده بار بنده خدا پیام داده
وای خدا یعنی واقعا شماها سراین چیزا با شوهراتون قهر میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟دور ازجون جنبتون کجا رفته؟ شوخیه خبب
به آنچه ناامیدی امیدوارتر باش تا بدانچه امیدواری، موسی رفت برای اهل و عیالش آتش بیاورد خدا با او سخن گفت
خلاصه اونم گفت به من که پیامی نداده گفتم به من داده گفت این حرفها چیه از این به بعد هر کس زنگ زد و قرض خواست بگو به خود شوهرم زنگ بزنید گفتم یعنی چی یعنی من بهشون بگم من تو زندگی هیچ کارم و همه چی با شوهرمه اونم گفت اره بگید به خودش زنگ بزنید منم عصبی شدم گوشی رو کوبوندم رو دستگاه البته این اخری ها با داد میگفتم هااا
خلاصه خیلی وحشتناک بهم برخوره البته اینم بگم پول رو نریخته بود بعد من به دوستم که اشنای نزدیکمون هستند مجبور شدم یه بهونه جور کنم بگم به خودش بفرست پیام شاید فراموش کرده حرف منو بعدش فرستاده بود براش