2777
2789
عنوان

قرص پنتومید 40برانوزاد4ماهه!!

1553 بازدید | 7 پست

خانوما کمکم کنید!! 

دخترم بعد واکسنش اسهال شده شیرهم خوب نمیخورع بردمش دکتر گف رفلاکسه.. قرص پنتومید 40داده بهش تا4هفته مصرف کنه، یک دوم قرص. بروشورش و خوندم ترسیدم از عوارضش، بدم یاندم چی کنم 😭 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینی ک داده قرص  پنترازول، با شربت دمیترون

پنترازول آنتی اسیده.....اسید معده رو کنترل میکنه که مری رو نسوزونه....دمیترون هم برای اینه که بالا نیاره....حتما گوش کن به حرف دکترت...اتفاقا داروهای خوبی نوشته

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
پنترازول آنتی اسیده.....اسید معده رو کنترل میکنه که مری رو نسوزونه....دمیترون هم برای اینه که بالا ن ...

واقن؟ بدم ینی بهش.. عوارض داروهارو خوندم ترسیدم.. نشستم گریع میکنم ب حال بچم وزنش ایناخوبع هاولی شیرتو بیداری نمیخورع هرسری بعد واکسنش اینجوری شده

واقن؟ بدم ینی بهش.. عوارض داروهارو خوندم ترسیدم.. نشستم گریع میکنم ب حال بچم وزنش ایناخوبع هاولی شیر ...

بخاطر رفلاکسش شیر نمیخوره...داروهاشو ندی کلا یواش یواش از شیر خوردن میافته‌...فک کن خودت بالا بیاری مری بسوزه....آدم بزرگا چطور ترش میکنن ...اونا هم طفلکا ترش میکنن....باید آنتی اسید بخورن تا اذیت نشن

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....