2777
2789
انقباض داری؟؟؟ همراه با درد هست؟ اگه با درد هست برو زیر دوش اب گرم اگر قطع شد که هیچی ولی اگه بیشت ...

نه درد ندارم ـمنظمم نیست ـ

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خصوصی میرم ولی طبیعی حساب کردم هزینه طبیعی من از سز بیشتر شده😂 ۵۰۰ به کلاس ورزش دادم هر کلاس ...

بله درسته میشه واسه طبیعی هم هزینه های این شکلی داشت.

ولی خدایی بیمارستان تامین اجتماعی شهر ما برابری میکنه با بیمارستان خصوصی هم رسیدگی هم تمیزی.

واسه ماما و کلاسم هزینه اش کمتره

به خاطر همین گفتم سزارین هزینه بیشتری داره

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤
اخه خواهرم طبیعی زایمان کرد بعدش به مشکل خورد.کار خیلیا به عمل زیبایی میکشه.برای همون میخوام سزارین ...

عزیزم بدنت آماده باشه و خودتم تکنیکای زور زدن و تنفس بلد باشی هیچ اتفاقی نمی افته نترس

دوست من یه ماه پیش بچه اولش و بدون برش بخیه دنیا آورد بعد بیچاره هم اتاقیش تا مقعد جر خورده بود 

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

الان هر کی از روش زایمانی که داشته طرفداری میکنه ولی من میگم سزارین هزاربارم برگردم عقب بازم سزارین میکنم و از طبیعی بیزارم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
بله درسته میشه واسه طبیعی هم هزینه های این شکلی داشت. ولی خدایی بیمارستان تامین اجتماعی شهر ما براب ...

منم تامین دارم ولی نمیرم بیمارستانمون خیلی تمیز و جدیده ولی پرسنلش جالب نیستن زیاد

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
نه درد ندارم ـمنظمم نیست ـ

شما الان ماه دردی ممکنه اینا همه کاذب باشه.

ولی ممکنه شروع درد زایمانتم باشه 

میخوایی برو پیاده روی یا یکم قر کمر بده .اون دوش اب گرم رو انجام بده

اگر منظم شد دردهای زایمانته....

نگران نباش عزیزم ان شاءالله به سلامتی زایمان کنی

مادر بودنم را خیلی دوست دارم ❤دلم ضعف میرود برای دنیایی مادری❤دنیایی که متعلق به خودت نیستی❤همه جا حضور کسی را احساس میکنی❤که آنقدر بی پناه است،که فقط آغوش تو آرامش میکند❤آنقدر کوچک است که دست های تو هدایتش میکند❤آنقدر ضعیف است است که شیره ی جان تو پرورشش میدهد❤مادر بودنم را دوست دارم❤چون به بودنم معنا میدهد❤

طبیعی

من سه تا طبیعی آوردم.سر دو روز همه کارامو خودم انجام میدادم

الان دوقلو باردارم دنبال یه دکتری هستم که قبول کنه طبیعی انجام بده

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
منم تامین دارم ولی نمیرم بیمارستانمون خیلی تمیز و جدیده ولی پرسنلش جالب نیستن زیاد

من واسه اولی رفتم خیلی صبور و محترم بودن...

آخرشم که من عذرخواهی کردم بابت اذیتم ماما مسئولم گفت توام حلال کن مام مجبوریم یه وقتی یه تشر بزنیم وگرنه شماها همکاری نمیکنید.