2777
2789
عنوان

نی نی های تیر 94

2983 بازدید | 78 پست
مامانای تیر 94 بیاین باهم باشیم.....اولین بارداری
من یک مادرم...☺من به اختیار خودم مادر شده ام تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را...تا بدانم حجم یک لب😊خند کودکانه ات میتواند معجزه زندگی دوباره ام باشد!!! من نه بهشت میخواهم،نه آسمان و نه زمین...😉😉 بهشت من ، زمین من و زندگی م نفس های آرام کودکی توست ک در آغوشم رویای پروانه آرزوهایت را میبینی!!!😍😍😍
سلام سلام سلام ب این تاپیک خوش اومدین خانومایی ک بارداری اولشونه و نی نی های خوشگلشون تیر 94بدنیا میاد بیاین باهم باشیم
من یک مادرم...☺من به اختیار خودم مادر شده ام تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را...تا بدانم حجم یک لب😊خند کودکانه ات میتواند معجزه زندگی دوباره ام باشد!!! من نه بهشت میخواهم،نه آسمان و نه زمین...😉😉 بهشت من ، زمین من و زندگی م نفس های آرام کودکی توست ک در آغوشم رویای پروانه آرزوهایت را میبینی!!!😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوش بحالت من هنو سونو نرفتم بدونم نی نیم چیه!!!
سرعت خیلی کمه فکر کنم یه تاپیک دیگه هست واسه مامانای تیرماهی همه بچه ها اونجا هستن چند سالته خانمی اولین نی نی هستش؟؟؟ چند سال مزدوج شدی؟؟ من ۲۸ سالمه هفت ساله مزدوجم ایشالله خدا بخواد اولین نی نیم هست
من هرچی گشتم پیدا نکردم گفتم یه تاپیک بسازم بچه ها اینجا جمع شن البته ی تاپیک واس نی نی های تیر 94هس ولی همه یا اکثرا بارداری دومشونه من22سالمه 2سال و نیمه ازدواج کردم و نی نی اولمم هس
نه دکترم سونوی غربالگری و جنسیت رو باهم تو هفته 20میفرسته
سلام بچه ها دعا نویس خوبی سراغ دارم دعای محبت .بخت گشایی. چله بریدن برای زن نازا. دعای نظر.کارگشایی . دعای ترسیدن سرکتاب باز کردن http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1070875&PageNumber=4
دعای بخت گشایی دعای چله بریدن برای زنان نازا دعای محبت دعای باطل نامه دعای ترس دعای نظر سرکتاب باز کردن اینم شماره09399759188
تو بخش بارداری و خوش خبری هست من یه بار تو هفته ۱۲ رفتم سونو و آز غربال گری رو یک بار هم هفته ۱۸ سونو تو همون هفته ۱۲ بهم گفت منتظر یه پرنسس هستم من عاشق دخترم ولی واسه اسم دخترم موندیم الان هفته چندی ؟؟ من ایشالله ۲۴ پنج ماه رو تموم می کنم خیلی کار خوبی کردی زود گذاشتی نی نی بیاد من خیلی پشیمونم از پیشگیری به نظرم ایده آال بعد دوسال باید بزاریم نی نی هم بیاد