2777
2789
عنوان

نی نی های تیر 94

| مشاهده متن کامل بحث + 2983 بازدید | 78 پست
بچه ها چه داروهایی استفاده می کنین؟؟ من تا چهار ماه اسید فولیک و دوفاستون بعد چهار ماه تا هفته بعد مولتی پرینانال و دوفاستون و از هفته بعد فیفول و کلسیم و دوفاستون من چون قبلا یه سقط داشتم و اول بارداریم لکه بینی بهم دوفاستون دادن چون شیاف اذیتم میکرد گفتن قرص یا آمپول منم قرص رو خواستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرزانه جون منم کلا به هر طرف می خوابم احساس می کنم رگ های اون طرف در حال منفجر شدنه حرکت ها ی نی نی شروع شده؟؟ من از هفته ۱۶ یه کوچولو احساس میکردم این روزا اون حرکت نبضی زیاد شده من فکر میکردم آدم قشنگ احساس میکنه نی نی داره حرکت میکنه اما حرکتش مثل نبضه پشت سر هم خیلی حس قشنگیه خدا نصیب همه منتظرا کنه
فرزانه جونم من باید برم خیلی خوشحال شدم از آشنایی باهاتون ایشالله این چند ماه رو هم به راحتی پشت سر بزاریم و نی نی هامونو بغلمون بگیریم سعی میکنم تند تند سر بزنمم اینجا و از تجربه های هم استفاده کنیم
شرمنده نبودم فرزانه جون سونو ان تی واس چی هس؟ چون خوددکترم تومظش چن تاسونو انجام داده واسم
من یک مادرم...☺من به اختیار خودم مادر شده ام تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را...تا بدانم حجم یک لب😊خند کودکانه ات میتواند معجزه زندگی دوباره ام باشد!!! من نه بهشت میخواهم،نه آسمان و نه زمین...😉😉 بهشت من ، زمین من و زندگی م نفس های آرام کودکی توست ک در آغوشم رویای پروانه آرزوهایت را میبینی!!!😍😍😍
سلام نینیه من 9تیر به دنیا میاد
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
خوش اومدی ملودی جان
من یک مادرم...☺من به اختیار خودم مادر شده ام تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را...تا بدانم حجم یک لب😊خند کودکانه ات میتواند معجزه زندگی دوباره ام باشد!!! من نه بهشت میخواهم،نه آسمان و نه زمین...😉😉 بهشت من ، زمین من و زندگی م نفس های آرام کودکی توست ک در آغوشم رویای پروانه آرزوهایت را میبینی!!!😍😍😍