2777
2789
خیلی سخته تو هفته 34 رفتم واسه چکاپ و بهم گفتن دیگه قلب دخترت نمی زنه.. سونو گفت اون تو 32 هفته از دست رفته و من متوجه نشده بودم و تا دو هفته یعنی چکاپ بعدی بچه مرده حمل می کردم .....
دنیا تو سرم خراب شد قرار بود اول عید اولین نفری باشه که سال 93 بدنیا میاد و اسم دخترم از لیست متولیدین 93 برای همیشه پاک شد.... این فرشته اسمانی شد ....
جاش همیشه خالیه .. همه چیز واسه اومدنش جور بود اما بدلیل نامشخص از دست رفت...
طبیعی زایمان کردم و دلم میخواد مامانا اینو بخوونن و بیشتر حواسشون جمع باشه از دست دادن فقط تو یک لحظه اتفاق می افته...
الهی عزیزم

انشالله یه خدایه فرشته دیگه بهت میده عزیزم
http://manvanamadiham.blogfa.com/ من ونمــــــــــدی هام (فروش کارهای نمدی) ________________________________________________________________________________________________ ✿◕ ‿ ◕✿ نی نی سیسمونی ✿◕ ‿ ◕✿ http://ninisismuni.niniweblog.com/ _________________________________________________________________________________________________ ادرس کلوپمhttp://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=27677 ❤❤❤❤ _________________________________________________________________________________________________

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهیییییییییییییییی خیلی ناراحت شدم ولی چطور 2 هفته متوجه نشدی که بچه تکون نمیخوره ؟؟؟؟

تو ماه 8 تکونای بچه انقدر شدید و زیاد هست که راحت میشه تشخیص داد
رَبِّ هَبْ لِی مِن لَّدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاء (آل عمران/38)
وای خدا بهت کمک کنه من دوتاسقط داشتم یکی تو هفته 5 یکی تو هفته 7 انقدر داغون شدم که فکر میکنم 100 سال پیر شدم الانم 9 ماه از سقط دومم میگذره و باردار نشدم هنوز
خدا بهت صبر بده
میشه یه صلوات برای سلامتی نی نیم بفرستین ❤❤❤❤❤
اکی جون ترسیده بودی؟اتفاق خاصی؟آخه واسه چی
عزیزم خدا انشالله بهت صبر میده و انشالله سال 93 ماهای اولش باردار میشی و تا اسفند ماه یه نی نی سالم بدنیا میاری و لیست 93 اسم فرشته تو هم ثبت میشه
سرت را بر شانه ی خدا بگذار تا او با نوازش های دستان مهربانش قصه ی عشق را چنان زیبا برایت بخواند که نه از دوزخ وحشت کنی و نه از بهشت به رقص درآیی ، نه از نداشتن چیزی غصه بخوری و نه از نداشتن کسی . . .
جیگرم داره اتیش میگیره
به نوار زیر نوشته هام دقت کنین اگه مونده بود دو هفته به تولدش زمان بود
خیلی سخت بود... 27 بهمن بسرعت از سرکار برگشتم رفتم چکاپ و دیدم همه چیز خراب شده و دخترم مرده ... و تا امروز تو مرخصی استعلاجی بودم
خدایا این حکمت بود یا مصیبت....
متاسفم
انشاالله خدا صبرشو بده وبهترینو قسمتت کنه
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که پناهم بود (روحت شاد پدر مهربانم)ﺧﺪاﻳﺎ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻧﺒﺾ ﺯﻧﺪﮔﻴﻤﻪ ﺩﺭ ﭘﻨﺎﻩ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﻔﻆﺶ ﻛﻦ ﺁﻣﻴﻦ

آخییییییی عزیزم ....

خدا صبر بده بهتون ...

به امید خدا سری بعد به سلامتی نی نی بیاد بغلتون
Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
؟
سرت را بر شانه ی خدا بگذار تا او با نوازش های دستان مهربانش قصه ی عشق را چنان زیبا برایت بخواند که نه از دوزخ وحشت کنی و نه از بهشت به رقص درآیی ، نه از نداشتن چیزی غصه بخوری و نه از نداشتن کسی . . .