2777
2789
عنوان

مامانا منم فرشتمو تو ماه هشت بارداری از دست دادم...

| مشاهده متن کامل بحث + 36876 بازدید | 80 پست
نه عزیزان هیچ چیزیم نبود و همه ازمایشات و سونوها عالی بود نه فشار داشتم نه اضافه وزن...
فکرشو کنید تو این سایت دنبال بیمارستان بودم و خودمو واسه مرخصی اماده کرده بودم...
همه چیز یهو بهم خورد ... ای خدا اخه چرا......

البته بهتره بذاری حداقل 6 ماه بگذره و تو این مدت خودتو تقویت کنی چون خیلی از املاح بدنت گرفته شده ، بعد مجدد اقدام کنی
Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این هم حکمت هست هم امتحان الهی.توکل به خدا کن.شکر کن
سرت را بر شانه ی خدا بگذار تا او با نوازش های دستان مهربانش قصه ی عشق را چنان زیبا برایت بخواند که نه از دوزخ وحشت کنی و نه از بهشت به رقص درآیی ، نه از نداشتن چیزی غصه بخوری و نه از نداشتن کسی . . .
؟
سرت را بر شانه ی خدا بگذار تا او با نوازش های دستان مهربانش قصه ی عشق را چنان زیبا برایت بخواند که نه از دوزخ وحشت کنی و نه از بهشت به رقص درآیی ، نه از نداشتن چیزی غصه بخوری و نه از نداشتن کسی . . .
آخه بی دلیل چرااا؟
الهی بمیریم خیلی سخته این همه مدت حملش کردی

زمان بهترین حلال م تسکین دهنده است. خیلی خیلی زود خدا بهت یه فرشته دیگه می ده طوری که خودتم انتظارشو نداری.. مطمئن باش حکمت بوده
منظورت چیه طبیعی زایمان کردی؟ زایمان اولت یا ؟
هیچ ضربه ای یا فشار عصبی نداشتی؟
آره وقتی زایمان سخت تموم شد دیدمش... بخدا خیلی زیبا بود قد و قواره اش مثل ماه بود کوچولوی من با اون موهای مشکیش از من دل کند و رفت و من لیاقت داشتنشو نداشتم... فکرشو بکنید همه اومدن نوزادشونو بغل کردنو رفتن و من اونو به خاک سپردم.. انقدر براش گریه کردم.. باورش سخته...