2777
2789

لطفا هر کی میدونه راهنمایی کنه

از دیشب ساعت ۹ و نیم ناشتام امروزم روز ۳ پریودیمه آز پرولاکتین دارم ممکنه بیخوابی دیشبم تاثیری کاذب رو جواب آزمایشم داشته باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نباید رابطه جنسی داشته باشی لمس ببخشید سینه نباید داشته باشی  خاب مهمه فکر کنم

نه رابطه ک نداشتم آخه پریودم

همه شرایطو رعایت کردم حتی زود هم رفتم تو رختخواب ولی نمیدونم چرا خواب ب چشمم نیومد فقط نزدیک صبح خوابم برد ک اونم چون ساعتو کوک کردم بیدار شدم الانم خوابم میاد ولی نباید ک بخوابم تا بتونم آزمایشمو بدم

قبلش از مسؤل اونجا سوال کن اگه گفت مشکل پیش میاد انجام نده واسه ماه دیگه

وای آخه من هر دو ماه ی بار پری میشم میخام جواب آزمایشو برا دکتر زنان ببرم... اینطوری باز دو ماه دیگه عیب میفتم

گلم تا جایی که میدونم نباید زیاد از وقت بیدار شدنتون گذشته باشه و باید صبح زود آزمایش بدین و خواب خیلی تاثیر مهمی داره،بازم با آزمایشگاه تماس بگیرین و سوال کنین

دوسه ساعت از خوابت گذشته باشه بری ازمایشگاه اونجا هم که رسیدی نیم ساعت بشین بعد ازمایش بگیرن

آره بخاطر همین ساعت ۷ و نیم پا شدم تا ده بتونم آزمایش بدم فقط بیخوابی شبم رو جوابش تاثیر کاذب نمیزاره

گلم تا جایی که میدونم نباید زیاد از وقت بیدار شدنتون گذشته باشه و باید صبح زود آزمایش بدین و خواب خی ...

میگن ک حداقل ۲ تا حداکثر ۳ ساعت باید از خوابتون گذشته باشه ک من موندم تا همسرم ۹ونیم میره سرکارش منو ببره آزمایشگاه