2777
2789
عنوان

حالت تهوع و قلب درد

1566 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من یهو سرم گیج رفت و بعدش استفراغ کردم الانم قلبم تیر میکشه و سرگیجه دارم چیکار کنم شوهرم نمیبرتم دکتر میگه تو افسردگی داری ولی من میدونم حالمو تا حالا اینجوری نشدم انقدر بالا بیارم چیکار کنم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش اگه می رفتی دکتر که بهتر بود اما حالا یه چیز شیرین بخور شاید سردیت شده یا فشارت افتاده

برای خوشبختی همتون صلوات میفرستم ♥️شما هم اگه دوست داشتید برام صلوات بفرستید😍
چرا خیلی

خوب ممکنه از اون باشه منم وقتی استرس دارم تجربه تهوع تپش قلب رو دارم اما استفراق نه ...چه زمونه ای شده شوهر به زن رحم نداره پاشو عزیزم یه گل گاو زبان با نبات دم کن بخور و دراز بکش اگه از استرس باشه آروم میشی بعد اگه دیدی حالت بهتر نشد و شوهرتم پی حرف نرفت زنگ بزن اورژانس ..قوی باش خودت مرد خودت باش

خوب ممکنه از اون باشه منم وقتی استرس دارم تجربه تهوع تپش قلب رو دارم اما استفراق نه ...چه زمونه ای ش ...

بخدا منم از همین ناراحتم ک یک درصد هم براش مهم نیستم نمیگه خدایی نکرده ی طوریم میشه با ی بچه کوچیک ..امیدم فقط به خداست فقط خدارو دارم

بخدا منم از همین ناراحتم ک یک درصد هم براش مهم نیستم نمیگه خدایی نکرده ی طوریم میشه با ی بچه کوچیک . ...

عزیزم آروم باش کاری که گفتم رو انجام بده اگه خوب نشدی تلفنا بردار به شوهرتم بگو می بری یا زنگ بزنم به اورژانس...منم از این روزها خیلی داشتم ...پاشو عزیزم یه دمنوش بخور بعدم یه خبر از حالت بهم بده

عزیزم آروم باش کاری که گفتم رو انجام بده اگه خوب نشدی تلفنا بردار به شوهرتم بگو می بری یا زنگ بزنم ب ...

هرچی بهش میگم منو ببر دکتر محلم نمیزاره میگه هیچی نگو خوابم میاد انقدرررر دل سنگه خدا ازش نگذره من هیچکس رو ندارم ..الان دمنوش خوردم یکم اروم ترم ولی میترسم بخوابم 😭😭😭

سپردم بخدا یعنی چی دختر 

زنگ بزن خونه وادش یا خونه وادت بیان ببرنت دکتر ابروی اون بی عارم بره جرا اینقدر خودتونو کم میبینید وقتی خودت برای خودت ارزش قائل نمیشی اونم بدترمیکنه 

بچشو بزاره ور دلش برو دکترخودت

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626