2777
2789
عنوان

مشکل من و پسرم

988 بازدید | 28 پست
سلام دوستان
من یه پسر دارم که متولد مرداد 89 هست،یعنی سه سال و سه ماه
ولی هنوز حرف نمیزنه،البته یه سری کلمه های عجیب غریب ساخته برای همه چی ولی بلد نیست حرف بزنه
مهد کودک نمیره،حتی کلبه بازی هم که میبرمش یا پارک میبرمش با بچه های دیگه بازی نمیکنه
من توی خونه خیلی چیزا یادش دادم،مثلا 50 تا حیوون رو میشناسه ولی بلد نیست اسمشونو تکرار کنه،یا رنگارو میشناسه ولی اسمشونو نمیتونه بگه
حالا با این تفاسیر،بهم بگید چه بازیهایی باهاش بکنم،جدیدا لجباز شده و زیاد به حرفم گوش نمیده،من تا حالا حتی یک بار هم تنبیهش نکردم وتو اکثر موارد با حوصله باهاش رفتار میکنم،ولی متاسفانه زیاد سرش داد میزنم و احساس میکنم عصبی شده
خواهش میکنم درباره بهترین رفتار باهاش منو راهنمایی کنید
اسمانِ ابیِ ارامش است
از کران تا بیکرانِ یادِ او

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلمه های درست هم بلده،مثل مامان بابا دایی ماه و...
ولی خوب کلمه های عجیبی برای همه چیز ساخته،مثلابه بستنی میگه مانیچ به ابمیوه میگه نی اب به ماشین میگه ایدابادا و...
باور میکنی اندازه سه صفحه از این کلمه های عجیب غریب ساخته
اسمانِ ابیِ ارامش است
سلام عزیزم بچه ها تو سه سالگی باید ۷۵ در صد صحبتاشون برای یک فرد غریبه قابل فهم باشه پیشنهاد میکنم با دکترش در میون بذار تا خیالت راحت باشه در ضمن اینکه با بچه های دیگه بازی نمیکنه هم باید بیشتر تشویقش کنی تو بازیهای گروهی شرکت کنه که اینم باز کلاس بازی درمانی و رفتار درمانی وجود داره
و خدایی که همین نزدیکیست.....
پسر‏ ‏خواهر‏ ‏منم‏ ‏همینطوری‏ ‏بود‏ ‏به‏ ‏باطری‏ ‏میگفت‏ ‏ماشا‏ ‏به‏ ‏علامت‏ ‏استاندارد‏ ‏می‏ ‏گفت‏ ‏بودی‏ ‏بودی‏ خودش‏ ‏خوب‏ ‏شد‏ ‏ولی‏ ‏یکی‏ ‏گفت‏ ‏ببرید‏ ش‏ ‏گفتار‏ ‏درمانی‏ ‏آخه‏ ‏هنوز‏ ‏به‏ ‏ر‏ ‏میگه‏ ‏و‏ ‏مثلا‏ ‏میگه‏ ‏مدوسه‏ ‏و‏ ‏...
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
اون اولین باری که به دکترش گفتم مشکلو و مارو به سنجش شنوایی و گفتار درمان معرفی کرد،خانم گفتار درمان گفت با توجه به اینکه کلمه های درست هم بلده و کلا مشکل خاصی نداره ترجیحا تا چهار سالگیش صبر کنید و اگر درست حرف نزد اون موقع اقدام کنید
اسمانِ ابیِ ارامش است
ارتباط چشمیداره،تمرکزش روی یادگیری خوبه،توی خونه و کنار من خیلی خوب و با نشاط بازی میکنه ولی کلا با ادم بزرگها بهتر از بچه ها ارتباط برقرار میکنه
اسمانِ ابیِ ارامش است
2810