2777
2789
هستی جون- اسم خیلی سلیقه ایه، من هم اوایل فقط به ذهنم همین مدلها اسمها میومد، ایرسا و مهرسا و پارمیس و.... ( با احترام به همه اونایی که اسم خودشون یا دخترشونه و این مدل اسامی رو دوست دارن) ولی بعد از یه مدت خیلی دلمو زدن و الان یه اسم قدیمی با معنی قشنگ و لطیف رو خییییییییلی بیشتر میپسندم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیییلی سخته هستی جون! ولی در کل، نظر سنجی کردن معمولا خیلی کمک کننده نیست و بعضا بیشتر باعث سردرگمی میشه- از الان تا وقتی نی نی دنیا میاد وقت داری، اسمهایی که خوشت میاد رو یاد داشت کن ، با همسرت مشورت کن، صدا بان اون اسمها رو با لحن های مختلف! لیستت در طول زمان کم و زیاد میشه، در نهایت یکی دو تا اسم بیشتر به دلت میشینه با همسرت هماهنگ کن و یه سلامتی اسم بچه رو بذارین، بخوای نظر همه رو برآورده کنی مجبور میشی صبر کنی تا بچه بزرگ شه خودش اسمشو انتخاب کنه!!!
منم زیاد خوشم نیومد...اما آوینا بازم بهتره... من اینا رو میپسندم...::: ملورین...نفس...طنین...عسل...رها...
اینم کسرا کوچولوی من در حال تاب بازی خوابش برده..تو رو خدا ببینید خاله های مهربون...فقط یه لایک کوچولووو (http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015050815310328837)