2777
2789
عنوان

سوال درمورد نوزاد 25روزه

705 بازدید | 13 پست
سلام من تازگی زایمان کردم .کوچولوی من تو خواب دستاشوزیادتکون میده که باعث میشه بیداربشه وقتی هم میبندم زوروجیع میزنه و توخواب خیلی صدادر میاره از خودش شماتجربه ای دارین؟ گاهی وقتهام خیلی زورمیزنه من فکرمیکردم دارم پی پی میکنه اما نکرده فقط گاهی وقتها بادی ازش خارج میشه علت این زورزدنهارو نمیفهمم میشه کمکم کنید؟؟
نگران نباش اون تکونش بعد چندماه خود بخود برطرف میشه فک میکنه هنوز تو شکمه برا همین اونجور میشه اگه بخودش پیچ میاره و گریه میکنه دل درد داره حتما
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ته سه چهار ماه تکون میده دل درد هم کم کم خوب میشه تو 6 7 ماهگی شایدم دیرتر یا زودتر
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
کنجدی جان دلدر توی نوزاد طبیعی هست. بچه توی شکم با جفت تغذیه میشده حالا که شیر مستقیم وارد معده ش میشه سیستم هاضمه ش داره کار میکنه و قاعدتا دلدرد همراهش هست تا معمولا 40 روز یا 4 ماه دلدرد توی نوزاد طبیعیه . زور زدن هم همینطور حتمن سعی کن با پارچه دورش بپیچی تا نتونه دستش رو زیاد تکون بده. دختر من که 6 ماهش شده من هنوز از این تکون دادن دستاش تو خواب عاصی شدم . هر شب میبندم دستاش رو
i was a stranger in my own skin
دخترم الان دو ماهشه برای دلدردش که دکتر گفت تا سه ماهگی همینطوره ولی خدارو شکر فقط تا 40 روزگی اینطور بود یعنی بمحض اینکه 40 روزش تموم شد خوب شد البته وقتی رعایت نمیکنم بازم دلدرد داره برای تکون دستاش حتما دستاشو ببند که داحتتر بخابه دختر منم خیلی اول بیقراری میکرد که دستاشو درارم ولی کم کم عادت کرد..نگران نباش عزیزم خوب میشه
مواظب ادمهای خیلی صبور و خیلی مهربون زندگیتون باشید... اگر بمانند برای همیشه است و اگر بروند میروند که دیگر برنگردند
نبات داغ با عرق نعنا بهش بده.در حد3-4تا قاشق.بهتر از داروهای شیمیایی هست.من جواب گرفتم.موقع خواب زیرش یه روسری بزرگو سه گوش کن بذار وقتی که خوابید دو طرف روسری رو بیار بالا حالت قنداق ولی آزاد.هم موقع خواب غر نمزنه هم تو خواب دستاش نمیپره.من اینکارو میکردم
خداجون مرسی که خوشبختیمون کامل شد. برای سالم به دنیا اومدن دخملم برام دعا کنید. مرسی. 
بادور پیچ اروم ببندش اوایل شاید نزاره اما کم کم عادت میکنه دور پیچو دورش اروم بپیجون اونجوری خوب میخابه یادت باشه بچه باید تابع شرایط تو باشه نه تو وگرنه کارت زاره کافیه بفهمه ک با گریه ب خاسته اش میتونه برسه
آنوشای نازم 3اردیبهشت 92 بدنیا اومد
من به پسرم قطره ای به نام بیو گایا دادم، که حاوی باکتری هایی که داخل معده نوزاد نیست و باعث دلدرد میشه، و اگر بیش از یک ربع بیرون از یخچال باشه فاسد میشه واقعا عالی بود استفاده از ترنجبین رو هم سه چهار بار در روز بهتون توصیه میکنم، ترنجبین باعث میشه شکم دخمل خانوم خوب کار کنه، و کمتر اذیت بشه، توی آبجوش خیس کن، بعد یک ربع با صافی صاف کن و بده نی نی