2777
2789
عنوان

فیستول مقعدی

| مشاهده متن کامل بحث + 7064 بازدید | 65 پست
خودم داشتم و جراحی با لیزر نکنه که برگشت داره جراحی باز کنه ... کجایی هستین ؟چون من خودم قم عمل کردم ...

الان چطوره اوضاع زخمتون؟ فیستول داشتین، البته قبلا از شما پرسیدن یادم رفته اگه میشه باز بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای شما فیستولوتومی بود یا ستون گذاری، چند روز طول کشید که کامل زخم بسته شد؟

برای من فیستولوتومی بوده الان یک ماه گذشته قسمت بیرونی کامل بسته شده و پوست گرفته اما داخلی هنوز نه، آیا داخلی هم پوست میگیره؟ 

برای من فیستولوتومی بوده الان یک ماه گذشته قسمت بیرونی کامل بسته شده و پوست گرفته اما داخلی هنوز نه، ...

این اسم که نشنیدم.ولی خوب شدن فیستول زمان بر هست.کلا دیگه باید تغذیه رو مادام العمل رعایت کنین.نان سبوس دار بخورین.حذف تنقلات.حذف چای و قند.حذف روغن کارخانه ای.حذف برنج بدون سبوس و... اینا باعث میشه یبوست یا برعکسش نگیرین و شکم و گوارش طبیعی کار کنه.غیر این بیماری برگشت داره.و‌همچنین حذف استرس.

خدای مهربونم نعمت  تندرستی  و سلامتی را برای همه و خودم حفظ کن ...آمین مهربان،بخشنده،بزرگوار
این اسم که نشنیدم.ولی خوب شدن فیستول زمان بر هست.کلا دیگه باید تغذیه رو مادام العمل رعایت کنین.نان س ...

حدودا چهار نوع عمل فیستول هست، که اکثرا فیستولوتومی هست بعد ستن، شما چه نوع عملی انجام دادید، اگه نخ آویزون باشه ستن گذاری هست

این اسم که نشنیدم.ولی خوب شدن فیستول زمان بر هست.کلا دیگه باید تغذیه رو مادام العمل رعایت کنین.نان س ...

این ها رو همه کسایی که این بیماری رو تجربه کردن بارها شنیدن، من میخواستم تجربه شما رو بدونم

این ها رو همه کسایی که این بیماری رو تجربه کردن بارها شنیدن، من میخواستم تجربه شما رو بدونم

نخ بود

خدای مهربونم نعمت  تندرستی  و سلامتی را برای همه و خودم حفظ کن ...آمین مهربان،بخشنده،بزرگوار