2777
2789
عنوان

خبرنامه***رفقای کلوپ تابستون وچهارم مهر 90***

| مشاهده متن کامل بحث + 117814 بازدید | 2255 پست
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=546325

سلام دوستان خوبین؟
میگممممممممممممممممممممممممممممممممم 1 تا پیک میزنم امروز ............. هر کی هر چی بلده با عکس میزارع بقیه هم یاد بگیرن و خلاصه کمک هم باشیممممممممممممممممممممممممم

مدیونیدددددددددددددددد نزارید غذاها و کاراتونو هاااااااااااااااا هههههههههه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طراحی و اجرای بی نظیر تم جشن تولد... جشن دندونی...

"""""" ساخت کلیپ های زیبا و به یادماندنی تولد""""""""" با کیفیت و قیمتی استثنائی

www.panitem.ir

با """""""پانی تم""""""" تفاوت و کیفیت را تجربه کنید...

http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=17309&ChatDate=6-6-1392

طراحی و اجرای بی نظیر تمهای تولد..جشن دندونی..جشن قدم..سیسمونی.. www.panitem.ir
دوستان عزیزی که برا تولد دستجمعی ثبت نام کردن لطفا نهایتا تا فردا شب اون دوتا عکس کوچولوهاشونو برا مصی جون بفرستن تا طراحی ها تکمیل شه بفرستیم برا چاپ
زندگى مثل فلوته… میتونه چندین حفره و خلأ داشته باشه اما اگه خوب بلد باشى بنوازى؛ همون فلوت میتونه نواهاى جادویى تولید کنه!
قرار شد هر کدوم دوتا از عکسای با کیفیت کوچولوها رو بفرستیم برا مصی جون تا توی طراحی های تزئینات استفاده بشه

نغمه جون بفرست زودتر
زندگى مثل فلوته… میتونه چندین حفره و خلأ داشته باشه اما اگه خوب بلد باشى بنوازى؛ همون فلوت میتونه نواهاى جادویى تولید کنه!
اوه
ممن یادم رفت عکس ها رو بفرستم!

پول رو ریختم اما عکس ها رو نه
میشه یکی ایمیل مصی رو برام بفرسته؟؟؟؟؟
تو وبلاگم برام بذارید ممنون میششم
خودش قرار بودد برام اس ام اس کنه فکر کنم فراموش کرد
سلام دوستان گلم

دوستانی که برای تولد دسته جمعی ثبت نام کردین با باشگاه کودک تماشا قرارداد بستیم ممنون از همتون

پس روز تولد جمعه 22 شهریور ماه ساعت 4 تا 7 عصر منتظر شما و فرزند گلتون و پدر فرزندتون هستم.

قرار شد برای صرفه‌جویی بیشتر فیلمبردار رو خودمون ببریم که اینطوری هزینه پرداختی خیلی کمتر میشه با فیلمبردار هم قرارداد بسته شد. (فیلمبردار گفت برای هر عکس بدون روتوش 7000 تومن میگیره و اگه روتوش بخواین 13000 تومن برای هر کسی یک عکس حساب شده روی پکیج اگه عکس اضافی خودتو خواستین خودتون با فیلمبردار هماهنگ کنین ممنون برای فیلمبرداری هم هزینه 210 هزار تومن باید پرداخت شود.)

1- کتی مامان آرتین
2- شادی مامان رادین
3- آزی مامان مانی
4- الهام مامان آوا
5- فونیکا
6- مانا مامان آرینا
7- دنیز مامان آروشا
8- نغمه
9- طلیعه مامان حامی
10- سما مامان شاینا
11- مهدیه مامان شاینا
12- ستوده مامان آرام
13- خورشید مامان لیلیا
14- مریم مامان آرتین
15- مصی مامی پرهام

آدرس باشگاه هم اینهههههههههه : شهرک غرب ـ بلوار فرحزادی ـ خیابان طاهرخانی ـ پلاک ۶۱
تلفن: ۵۷ ۴۸ ۳۷ ۲۲

برای فرستادن عکس نینیهای گلتون برای تزئینات لطفا به این آدرس بفرستید mahmadijobaneh@yahoo.com