2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیتونم برگردم دوباره اونجا

ی کاری برای خودت پیداکن تا بتونی مستقل شی

🔴آقایون اجازه ی لایک کردن و ریپلای زدن و ورود به تاپیک هامو ندارن🔴                 متاهل و متعهد💑💍
کاش ی بار فقط ی بار خدا بهم نشون میداد

وقتی ی جا بشینی و فقط از خدا بخای س راه نشون بده ملومه که نشون نمیده باید خودت دست بکار بشی تووقتی ایتقدر شجاع هستی که خودکشی کنی چرا پس زندگی نمیکنی؟ببین اگه هرزنی مستقل باشع هر زنیا دیگه ب هیچ کسی جز خودشو خداش احتیاج نداره

قوی نیستم خسته ام

ببین خسته ای درست

اما اگه خودکشی کنی با خوش رویی ب استقبال نمیان هااا....اون جا انقدر عذاب میبینی 

ک واقعا از ته دلت میخواد برگردی ب زندگی

تیکر عروسیم😍🤪🙂برام دعا کنید😚💗
قوی نیستم خسته ام

توفقط میخای که یکی بیاد بهت بگه چیکار کنی بدون اینکه ب خودت زحمت بدی ...ب خودت بیا فک کردی فقط تو هستی ک بدبختی داری طرف هست تو لجن غرقه اما باز خودشو نجات میده توام میتونی فقط همت کن و مستقل باش بدون اینکه ب مسی نیاز داشته باشی

2810