2777
2789
عنوان

پسرعموم

842 بازدید | 32 پست

پسر عموم بهم اعتراف کرده و من گفتم نه و منو تهدید می‌کنه که اگه برم بیرون پیدام می‌کنه دستکاریم کنه و مشکل اینه که هر کاری میگه انجام میده من چجوری به مامان و بابام بگم این مسئله رو اصلا نمیدونم چیکار کنم تو مهمونی طوری بهم نگاه میکنه میترسم ترو خدا کمک کنید چیکار کنم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گوه خورده مگ الکیه تا بیرون نزدیک شد جیغ و داد زاه بنداز زنگ بزن پلیس پسره احمق

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

حتما پدر و مادرت بگوو این کثافت حالیش نیس انگار

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

غلط کرده،من بودم درجا میرفتم به بابام میگفتم خشتکشو پرچم‌ کنه.چرا میترسی؟آخه پسر عمو پسر عمه یا هرکس دیگه سگ کی باشه بخواد تو رو تهدید کنه؟؟؟ضعف نشون میدی اونم میتازونه دیگه وگرنه هیچ عنی نیست

چرا تهدید حالا

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
غلط کرده،من بودم درجا میرفتم به بابام میگفتم خشتکشو پرچم‌ کنه.چرا میترسی؟آخه پسر عمو پسر عمه یا هرکس ...

میترسم بین خانواده هامون دعوا بیوفته ولی دارم فکر میکنم شاید یه ویس از تهدیداش بگیرم