یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
گلم همسر من کابینت سازه الان بهش اینو نشون دادم، نظرش شبیه منه، میگه باید بجای قهوه ای رنگ مناسبتر انتخاب میشد
تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
بله یا بجای رنگ طوسی، یه رنگ دیگه با رنگ چوب هماهنگ میشد
ببخشید اما بنظرم این دوتا خیلی بی ربطه
الان رفت بیرون اومد دوباره میپرسم، اما همون اول که دید گفت بجای چوب اگه رنگ طوسی روشن میزدن خیلی شیک میشد.
اگه میخوای طرح چوب باشه باید وقتی اومد بپرسم چی باهاش خوب میشه