2777
2789
عنوان

دو بهم زنی های خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2044 بازدید | 182 پست
آره همون طلا فروشهدو بهم زنههمش دنبال این بود از اول کاری کنه شوهرم با من مشورت نکنهبعد دید فایده ند ...

اون طلافروشه اخلاقش رو که میگفتی شبیه داداشمه.... دقیقا  و این فاصله ی مکانی هم کمکم میکنه....به من میگه برا چی به دختره زنگ نمیزنی هی میگه بهش بیشتر پیام بده حنا من خوشم نمیاد نزدیک شم من۱۲_۱۳سال از دختره بزرگترم دوس ندارم خودمپ کوچیک کنم و خیلی صمیمی شم.بیخش کند تایپ میکنم کیان هی میاد حرف میزنه موشک هم درست کرد کاوه خواب بود خورد به کاوه نمیدونستم بخندم یا حرص بخورم🥴🥴🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایول حنا سونی رو از کجا پیدا کردی الان😍😍😍😍یکی ایده بگیره خوبه ها من ذوق میکنم میگم چقد خوبم که ا ...

ما از هندیجان خریدیم 

ماشین ظرفشویی رو هم اونجا خریدیدم بوش هست 

اما فر رو از نمایندگی اول ازدواجمون خریدیم 

مثلا خودشون رو بکشن ندارن فر مارو بخرن الان نزدیک ۱۸۰ شده 

اما خب من از اینکه میان خونم بعد میرن عینش رو میخرن هم خجالت میکشم هم بدم میاد

وگرنه چند وقت پیش داداشم داره ویلا میسازه تو یه شهر نزدیکمون خواست اجاره ش بده گفتم نکن چون پولی که دستت میاد صدبرابر باید بدی برای تعمیرش سال بعد خودت برو توش زندگی کن بجای مستاجر بودن

وای دقیقا راست میگه آقا مهدی

بخدا عروسای ما زشتن اما داداشم حلاکشونن😂😂خداروشکر خدا کنه زندگی خوبی داشته باشن و چشم دیدن زندگی مارو هم داشته باشن

خانواده شوهرت علاوه بر نفرت پراکنی ، طلسم جدایی برای شما گرفتن 

زندگیتو نجات بده 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
توکل به خداببینم چی میشه ماه قبل همسرم رفته بود عطاری بدون اینکه من بگم دارو تقویتی خریده بوددلم سوخ ...

الهی😍😍😍😍😍😍 اینا نشونه های خوبیه بذار به حساب عشق😍😍😍😍من این چیزا رو میبینم خوشحال میشم دیشب مهدی گفت میخواستم فلان پول رو بریزم تو فلان کارت برای روز زن 🥺🥺🥺🥺تا اینو شنیدم بال دراوردم ازینکه که یادشه چند روز دیگه روز زن هست😍😍😍😍گفت فعلا باید قسطا رو اکی کنم گفتم خدامیرسونه همین که به فکر منی مطمئنم خدا برات کلی روزی میفرسته هروقت برام چیزی بخره میگن مطمئنم حسابت پر تر میشه انقد اینا رو میگم باورش شده😍 بیین چقد رابطتون و زندگیتون براش مهمه😍😍😍😍 حنا من تو پیج خرما ی جنوب هستم یه چیزی هست از درخت نخل میفروشن میگن خیلی مقویه اونو بپرس بیین چجوریه از خود درختش میگیرن... و ازهمه مهم تر دکتر تهران رو پیگیر شو تو باردارشدی این خودش یه نقطه ی امیدهست 😍

اون طلافروشه اخلاقش رو که میگفتی شبیه داداشمه.... دقیقا و این فاصله ی مکانی هم کمکم میکنه....به من ...

پاییز خیلی شبیه ش هست

اصلا خودت رو وارد بازی داداشت نکن

مگر اون به شوهر تو مرتب پیام میده یا کاری میکنه که دل تو شاد شه

بگو گیر بچع هام 

و بگو وقت نمیکنم 

پیامای خودشم دیر جواب بده

مرسی فدات شممعزیزمممم منم ای خداااا😍😍😍

الهی خدا دلت رو شاد کنه من همیشه برای تو و ترانه واقعا دعا میکنم نمیشه یه روز از ذهنم نگذره وقتی کاوه رو میبینم میگم خدایا به همه بده 😍😍😍😍

الهی😍😍😍😍😍😍 اینا نشونه های خوبیه بذار به حساب عشق😍😍😍😍من این چیزا رو میبینم خوشحال میشم دیشب ...

پاییز فدات شممم 

ای جانمممم

واقعا خریدن مهم نیست مهم بفکر بودن

پاییژ الان همسرم زنگ 😍😍😂😂😂گفت گوشی ایفون ۱۶ که خواستی ۹۷ تومنه بدون ریحستر اونم نزدیک ۳۰ تومنه

من الان ۱۴ و ۶ دارم 

تبلتشم دارم 

لپ تاپ آیفون هم دارم

همه خانواده همسرم بعد از من رفتن ۱۵ خریدن

بنظرت برم طلا بخرم یا گوشبمو عوض کنم

الان نزدیک ۸۰ تومن پول باید بزارم

آره خودمم خیلی ذوق کردم😍 

میرم دنبالش حتما

پاییز خیلی شبیه ش هستاصلا خودت رو وارد بازی داداشت نکنمگر اون به شوهر تو مرتب پیام میده یا کاری میکن ...

دقیقا اصلا سراغ مهدی رو هم نمیگیره منم دیر جواب پیام رو میدم وهمینا رو میگم‌اصلا خوشم نمیاد نزدیک شم بهشون 

الهی خدا دلت رو شاد کنه من همیشه برای تو و ترانه واقعا دعا میکنم نمیشه یه روز از ذهنم نگذره وقتی کاو ...

قربونت برم

خدا برات حفظ کنه بچه هاتو

توکل برخدا 

حتما میده فقط زمانش برای ما معلوم نیست

چرا خانوادشون هاید نمیکنی؟؟؟چقد ساده و بچه ای ک جدا نمیشی اگ انقد تو عذابی

این تاپیک قدیمیه عزیزم

خداروشکر میکنم که جدا نشدم 

بنظرم اگر خواستی کسی رو راهنمایی کنی بجای پیشنهاد قطعی طلاق بهش پیشنهاد مشاوره بده شاید زندگیش نجات پیدا کنه 

و حق الناس به گردنت نیفته