2777
2789
عنوان

دو بهم زنی های خانواده شوهر

2025 بازدید | 180 پست

خسته شدم ازشون 

شوهرمو پر میکنن 

از گزارش راجع به استوریم و پروفایلم گرفته تا الکی پشت سرم حرف زدن

از هیچ کاری برای ضربه زدن به من دریق نمیکنن

من شاغلم مستقلم اما متاسفانه نمیتونم جدا شم 

بخاطر خانوادم

بخاطر اینکه تو فامیلمون خیلیا دنبال اینن زندگیم خراب بشه چون خواستگارم بودن

وگرنه جدا میشدم 

شرایط مالی و اجتماعیمون عالیه

اما واقعا شوهری که عاشق بود بخاطر فتنه های خانوادش 

زور میگه ؛دست بزن داره؛ تهمت میزنه 

نمیدونم چیکار کنم دلم میخواد بمیرم کاش خدا بشنوه صدامو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهری ک عاشق باشه رو کسی نمیتونه عوض کنه..احتمالا شما کم کاری کردی 

هیچکس ب اندازه همسر ی مرد نمیتونه روش تاثیر داشته باشه

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪

چقدر زندگیت بر پایه حرف مردمه!!!!!!

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

ببخشید عزیزم بنظرم جدا شو منم مامانم وقتی میخواست جدا شه خانوادش میگفتن اگه جدا بشی دیگه طرف ما نیا ولی بعدش خیلی طرفداریشو کردن ولی بنظرم پیش مشاور برو کمک بگیر 

شوهری ک عاشق باشه رو کسی نمیتونه عوض کنه..احتمالا شما کم کاری کردی  هیچکس ب اندازه همسر ی مرد ...

من کم کاری نکردم 

من تمام تلاشمو برای زندگیم میکنم از کار خونه غذا محبت رابطه 

اما مثلا پدرشوهرم برای یه گروه مسخره که من لفت دادم منو بلاک کرده و چهار ماهه باهام قهر کردن و شوهرمو پر میکنن برعلیه من

چون احتمالا شوهرت از ذهنیتت خبر داره به خودش اجازه میده هر غلطی بکنه با خانوادش قطع رابطه کن و بلاک شوهرتو به سمته خودت بکشون چون یه روزی عاشقت بوده الانم میتونه باشه 

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
ببخشید عزیزم بنظرم جدا شو منم مامانم وقتی میخواست جدا شه خانوادش میگفتن اگه جدا بشی دیگه طرف ما نیا ...

من اگر بخوام جدا شم نیاز به هیچکس ندارم از لحاظ مالی

حتی روحی هم قوی ام 

اما مشکل پدر و مادذمو دارم

خانواده شوهرم کلا با من سر جنگ دارن و انگار دارن تلاش میکنن منو از میدون بدر کنن

خیلی من حرف مردم برام مهم نیست چون داداشم طلاق گرفته مامان و بابام تحمل یه طلاق دیگه ندارن اونا خیلی ...

زندگیه توئه

اینو یادت نره

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌