من هفته ۲۳ هستم زیر نافم گاهی یه چیزی حس میکنم فکر میکردم پاهاش هست یعنی داره سکسکه میکنه مثل حباب ترکیدن هست گاهی هم ضربه به بالای نافم میزنه جوری که شکمم تکون میخوره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزدلم سکسه طبیعیه اما اگه خیلی نگرانی یک سونو برو و وضعیت بندنافشو چک کن🌹
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفتهای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آنها، مخلوط زبانها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
یعنی ممکنه چیزی باشه؟دو هفتع پیش سونو دادم همه چی خوب بود اگه لازم باشه حتما میرم باز😢
نه نگران نشو برای اینکه خیالت راحت بشه گاهی مربوط به بند ناف میشه گاهی! نه همیشه...
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ، سعدی وفرهنگ پرافتخارما. وقتی واژهٔ جاگرفتهای در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه خودداری کنیم(مثلا چرا جدیداً به زمان تایم میگید، به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر به زبان هایی چون انگلیسی،عربی،روسی و...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آنها، مخلوط زبانها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و... نیز برای آیندگان قابل فهم باشد. ♥️این ویدئو راهم ببینیدhttps://uupload.ir/view/video.guru_20220112_104512383_6t28.mp4/
همون خودمم احساس میکنم شاید خدایی نکرده مشکلی داشته باشه اخه خیلییی زیاد سکسکه میکنه بازم ممنون از ...
خواهش میکنم عزیزم خیر باشه بگو چگ کنن جاییش گیچ نخورده باشه... اینارو برای راهنمایی گفتم نه اینکه الان به ترسی واسترس بگیری فکرت مشغول کنی