2777
2789

میگم ببینید من اولش میزنم میخوام انگلیسی یاد بگیرم 

بعدش میاد به چه زبانی میتونی صحبت کنی  بعد انگلیسی نداره اصلا زبان های دیگه که نمیتونم 

این داستانش چیه ؟ 

حال متکلم از کلامش پیداست... :) 

برنامه دولینگو زبان پیش فرضش انگلیسیه

اگه بخوای خود انگلیسی رو یاد بگیری باید زبان پیش فرضتو یه چیز دیگه بزنی که در حال حاضر فارسی رو نداره

برای همین از دولینگو برای یادگیری انگلیسی استفاده نمی کنن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ازمون دولينگو دادم اما دي ماه سال پبش بود اونموقع كه گزينه انگليسي دلشت ميخواي تست يك ربع اشو ب ...

سلاااام اولش میگم میخوام انگلیسی یاد بگیرم 

بعد میگه به چه زبانی میتونی صحبت کنی که اپلیکیشن براساس اون باشه ولی انگلیسی نداره تو گزینه ها   

برنامه دولینگو زبان پیش فرضش انگلیسیه اگه بخوای خود انگلیسی رو یاد بگیری باید زبان پیش فرضتو یه چیز ...

دقیقا😑منم واسه انگلیسی میخواستم کاش زبان پیشفرض انگلیسی هم داشت فارسی که اصلاااا نمیخوام 

سلاااام اولش میگم میخوام انگلیسی یاد بگیرم  بعد میگه به چه زبانی میتونی صحبت کنی که اپلیکیشن ب ...

خب دیگه همینو دارم میگم

وقتی به برنامه میگی می خوام انگلیسی یاد بگیرم

با خودش میگه پس انگلیسی بلد نیستی دیگه، پس زبان پیش فرض برنامه (یعنی زبانی که ازت سوال می پرسه و درسنامه میده) باید یه چیز غیر انگلیسی باشه ( یعنی ترجیحا زبان مادریت)

ولی زبان مادری ما فارسی به عنوان زبان پیش فرض نیست تو برنامه

مثلا اگر اسپانیایی بودی یا فرانسوی می دونستی زبان برنامه رو به اسپانیایی یا فرانسوی تغییر بدی بعد باهاش انگلیسی یاد بگیری 

به عبارت دیگه نمیشه هم زبان برنامه انگلیسی باشه هم بخوای انگلیسی یاد بگیری 

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
دقیقا😑منم واسه انگلیسی میخواستم کاش زبان پیشفرض انگلیسی هم داشت فارسی که اصلاااا نمیخوام 

زبان پیش فرض زبانیه که باهاش بهت درس میده

برنامه با خودش میگه اگر انگلیسی بلد نیست پس من بهش انگلیسی درس بدم متوجه نمیشه

باید به زبان دیگه ای بهش درس بدم. ولی فارسی رو نداره که از ضعف های برنامه اس

خب دیگه همینو دارم میگم وقتی به برنامه میگی می خوام انگلیسی یاد بگیرم با خودش میگه پس انگلیسی بلد ...

اره متوجه شدم کاملا 

اپلیکیشن دیگه ای که مثل دولینگو خوب باشه واسه انگلیسی سراغ ندارید؟ 

زبان پیش فرض زبانیه که باهاش بهت درس میده برنامه با خودش میگه اگر انگلیسی بلد نیست پس من بهش انگلیس ...

خیلی هم ضعفه خییییلی 

کاس همون انگلیسی رو داشت حالا

اره متوجه شدم کاملا  اپلیکیشن دیگه ای که مثل دولینگو خوب باشه واسه انگلیسی سراغ ندارید؟

نه دولینگو یکم بیش از حد بی نظیره😅

من خودم با کتاب و فایل صوتی زبان رو جلو می بردم، اپلیکیشن خوب و مطمئن سراغ ندارم متاسفانه

نه دولینگو یکم بیش از حد بی نظیره😅 من خودم با کتاب و فایل صوتی زبان رو جلو می بردم، اپلیکیشن خوب و ...

خیلیییبی منم خیلی قبولش دارم واقعا حیف و صد حیف 

ممنون عزیزم که پاسخ دادی موفق باشی کللللللی❤️💪