2777
2789

؟؟؟

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
عزیزم شنیدم بعضیا با سنگانک درمان شدند

سلام راست میگید؟؟

کسی اطرافتون دیدید؟ یا شماهم مثل من شنیدید؟؟

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودم دو بار خوردم خیلی سنگ دفع شد 

تورو خدا راست میگید؟

اندازه سنگهاتون تو سونو چقدر بود؟؟

سنگناک گرفتید یا نمک اپسوم( سولفات منیزیم)؟؟

از کجا گرفتید؟

میشه کمکم کنید😭😭

مادرم داره گفتن باید عمل شه

آره عزیزم اولش ترسیدم یه سایت به نام آگاهیو سلامت دیدم یه نفر انجام داده بود اونجا کلی آدم اومده بودن از تجربیاتشون گفته بودن منم دلو زدم به دريا، کمی سخته باید تحمل کنید ولی صبحش که میرید دستشویی کلی سنگ ریزه میاد برخی هم 5 میلی متری از جنس چربی وقتی تو دست میگرفتم نرم بود له میشد، من سنگانک از سایت عطاری آنلاین سفارش اینترنتی دادم 50 تومن بود با ارسالش 60 و خرده ای شد، راستی من هنوز نرفتم ببینم در چه وصعی هستم هنوز سنگ دارم یا نه، اما تو این دوبار زیهد دفع کردم، بعدش رعایت کردم سرخ کردنی نخوردم اما چند روزه زدم ناپرهیزی گاهی درد میاد سراغم ولی زود برطرف میشه. فکر کنم هنوزم باید انجام می‌دادم. راستی من دمنوش قهوه خرما از عطاری گرفتم روزی یه بار میخورم مفیده 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

پیشنهاد میکنم برید سایت آگاهی سلامت، اونجا ریز به ریز گفته چکار کنید 6 روز قبل از خوردن سنگانک مادرتون آب سیب روزی یه لیتر بخورن تا سنگا نرم شن یا حداقل بجاش سیب بخورن چند روز تا بهتر نتیجه بگیرید

موفق باشید عزیزم برا سلامتی امام زمان دعا و صلوات بفرستید اگر مفید بود

وای اینارو دقع کردید؟؟😲 خدارو شکر که به عمل احتیاج نشد

عزیزم همون رژیم رو رفتی ۶ عصر و ۸ شب یه قاشق سنگاک ،، آخرشم روعن زیتون دیگه؟؟؟

صبح تا شبش هیچی دیگه نخوردی؟ خوابیده بودی یا مثل روزای عادی؟

آخه شنیدم میگن به پهلوی راست بخوابدی از صبح تا شب

والا هنوزم درد دارم باید انگار دوباره دارو بخورم

بله 6 عصر بعد 8 شب بد 10 شب روغن زیتون و آب گریپ فروت بعد صبح هم دوباره 6 باید بخورن و 8 صبح

شب اگه ضعف کرد خرمایی یا کمی عسل خالی بخورن، بگیرن بخوان شب تا صبح، روزا قبلش هم غذای سنگین نخورن سوپ بهتره تا شکم راحت خالی شه

دعا کنید برام منم زجر میکشم با این درد

میگن تا 6 الی 8 بتر باید انجام بشه تا تمام سنگا دفع شه من هنوز دو بار انجام دادم یعنی تا زمانیکه دیگه هیچی دفع نشه باید ادامه داشته باشه این درمان 

والا هنوزم درد دارم باید انگار دوباره دارو بخورم بله 6 عصر بعد 8 شب بد 10 شب روغن زیتون و آب گریپ ف ...

درد دارید؟😥😥

مگه دفع نشد سنگهاتون؟؟☹

خودمم سر درنیاوردم

تو سونو مشخص میشه

بنظرم دفع کامل نکردید شاید تو مجاری مونده یکی دوتا، یکی دوبار دیگه این رژیم رو بگیرید بنظرم خوب باشه