2777
2789
عنوان

خدایا مامانامون چی کشیدن 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 117 پست
ببخشید بد نوشتم پمپ بینی.باید از قبل فشار بدی بادش خالی بشه بعد بزاری تو بینی بچه و اون سوراخشو کیپ ...

اره دارمش ولی میترسم باهاش کار کنم پسرمم ک نگو وقتی میکنم تو بینیش انگار گوشتشو دارم میبرم چنان جیغ میزنه منم ول میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سانازی نبینم خسته شدیا! امروز بعد چند وقت اومدم پستاتو ببینم که با بچه داری چیکار میکنی دیدم ناراحتی ...

سلام فداتشم وای ترگل جان خیلییی سختهههه یه درصدم احتمال نمیدادم اینقد سخت باشه😔

خدا کنه زود بگذره گلم چون واقعا دیگه کشش ندارم ان شاءالله بزوووودی قسمت خودت بشه بفهمی چی میگم😉

صدای همچی دانلود کردم رو این اثر نداره😂انگار نوزاد یماهه نیس . ادم بزرگه😐

سلام فداتشم وای ترگل جان خیلییی سختهههه یه درصدم احتمال نمیدادم اینقد سخت باشه😔 خدا کنه زود بگذره ...

ای جانم عزیزم پسرمون خب باهوشه گول نمیخوره😁 مرسی عزیزم انشاالله 😍 سعی کن از این روزات لذت ببری میدونم سخته ولی به هر حال میگذره چه خودتو اذیت کنی چه نکنی،حالا یه دکتر ببرش شاید دل درد داره،یه کم تا عادت کنی و هماهنگ شی باهاش طول میکشه بعدا خوابش درست میشه راحت میشی☺️

دو تا میگم دوتاشو انجام بده.یک برو پدی لاکت پرتقالی بخر بهش بده دوم یک پارچه نرم آروم دورش تاب بده ا ...

چه راهی تورخدا بگو دخترم دیونم کرده یک ماهه اسیابش داره در میاد خیلی بهانه گیر شده شبا تا صبح بیداره دیونه شدم خیلی سخت درمیاره

امروزم میگذره میدونم زیاد نمونده منم شاد باشم خدا امیدم تویی همه امیدم تویی توکل کردم به خودت سلامتی خانواده م و خودمو از خودت میخام فقط سلامتی دیگه هیچی نمیخام دخترم خوب بشه و میدونم خوبم هست همه این ازمایشا اشتباهن با امید به خودت میرم ازمایش باز منفی میشه مطمنم 🙏🏻😍
دو تا میگم دوتاشو انجام بده.یک برو پدی لاکت پرتقالی بخر بهش بده دوم یک پارچه نرم آروم دورش تاب بده ا ...

عزیزم میشه بگی اسم قطره اشتهااور ک میدادی ب بچت چی بود؟

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
جودیوس شبیه همین المانی بود عکس میوه این چیزا روش بود بچم عاشقش بود و اشتهاش و چندین برابر میکرد

عزیزم اسمشو درست گفتی؟؟؟اخه جودیوس نیس تو نت

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨