دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
سلام فداتشم وای ترگل جان خیلییی سختهههه یه درصدم احتمال نمیدادم اینقد سخت باشه😔 خدا کنه زود بگذره ...
ای جانم عزیزم پسرمون خب باهوشه گول نمیخوره😁 مرسی عزیزم انشاالله 😍 سعی کن از این روزات لذت ببری میدونم سخته ولی به هر حال میگذره چه خودتو اذیت کنی چه نکنی،حالا یه دکتر ببرش شاید دل درد داره،یه کم تا عادت کنی و هماهنگ شی باهاش طول میکشه بعدا خوابش درست میشه راحت میشی☺️
دو تا میگم دوتاشو انجام بده.یک برو پدی لاکت پرتقالی بخر بهش بده دوم یک پارچه نرم آروم دورش تاب بده ا ...
چه راهی تورخدا بگو دخترم دیونم کرده یک ماهه اسیابش داره در میاد خیلی بهانه گیر شده شبا تا صبح بیداره دیونه شدم خیلی سخت درمیاره
امروزم میگذره میدونم زیاد نمونده منم شاد باشم خدا امیدم تویی همه امیدم تویی توکل کردم به خودت سلامتی خانواده م و خودمو از خودت میخام فقط سلامتی دیگه هیچی نمیخام دخترم خوب بشه و میدونم خوبم هست همه این ازمایشا اشتباهن با امید به خودت میرم ازمایش باز منفی میشه مطمنم 🙏🏻😍