2777
2789
عنوان

خدایا مامانامون چی کشیدن 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 117 پست
نمیدونم 

یه قرآن هم بزار بغلش خیلی تاثیر داره. علائم رفلاکس و کولیک رو سرچ کن اگه  کولیک داشت برو داروخانه شربت گریپ میکسچر بخر. اگه رفلاکس داشت از داروخانه شربت رانیتیدین بخر

هرکسی خود داند و خدای دلش که چه دردیست کجای دلش. لطفا برای حل مشکلات خانواده م  دعا کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط پماد چشمی داده 

ی پماد واسه اینکه چرک نکنه داد.ی پماد واسه بی حسی ی پماد هم مال چشم بود با سرم شستشو.ی محافظ ختنه هم بود که استفاده نکردم.ی شربت خواب هم داد که فقط روز اول دادم با استامینوفن

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
بچه الکی گریه نمیکنه اینو بهت قول میدم من از روز اول زایمان همه چی خوردم حتی فلافل با همین کارا که گ ...

اسم قطره چی بود 

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
اره خورده

سه تا بچه من همینجور بودن .. شکمش نفخ داره ‌. بعد شیر دادن حتما آروغش بگیر .. حبوبات و لبنیات بخوری دلدردش زیاد میشه .. خوراک سنگین مث جیگر بده نخور .. بعد غذات خودت یه کوچولو عرق نعنا بخور واسه خودت و بچه خوبه .. آرامش ت حفظ کن بچه بغلت اروم تر میشه . 

دو تا میگم دوتاشو انجام بده.یک برو پدی لاکت پرتقالی بخر بهش بده دوم یک پارچه نرم آروم دورش تاب بده ا ...

عزیزم شما بچتون کولیک نداشته خداراشکر. بچه کولیکی من ۶ماه تمام فقط ضجه میزد. همه راههای سنتی ومدرن را هم رفتیم هیبییییچ اثر نکرد. سر ۶ماه خودش خوب شد

منم هرشب تا صبح بیدار ازینور سزارین همش۶روزه زایمان کردم هیچ کمکی هم ندارم  گردنم داره میشکنه ...

خدا بت صبر بده عزیزم  کارتو خیلی سخته 

منم بیست و سه روز زایمان کردم دست تنهام دوتا هم از قبل دارم 

برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘                                                                                                  هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!                                                           الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج                                 مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...

خدا ب همه مادرا صبر بدهمخصوصا اینایی ک نوزاد دارن خییییییییییییلی سخته خداروشکرمن اون مرحله رو رد کردم والان ۱سالونیمشه ..

بچه خودم ونوه خالم وقتی ۴۰روزه بود ختنه کردیم اینا گریه کردن ینی گریه کردنهااااااا بعد فهمیدیم مرتیکه خر پماد اشتباهی داده بیشتر میسوزونده😤😤

اره منم همه این راهها رفتم خیلی خوب بود.

اگه گوش بده .وگرنه تا شش ماهگی هم ممکنه یکسره گریه کنه.به خدا ولله من نفهمیدم چطور بزرگ شد .یعنی تا اروغ بچه نمیگرفتم ولش نمیکردم دوم یک روز در میون حموم میبردمش از روزی که به دنیا اومد تا یک سال یک روز در میون میبردمش حموم و فقط دیگه وقتی خواست دندون در بیاره منم ناشی نمیدونستم چکار کنم یکسره گریه میکرد شوهرم میرفت تو حیاط میگفت دیگه نمیکشم گریه رو.ولی اونم راهش پیدا شد بچه کل دندوناش مثل اب خوردن در اومد .باید مادر هرچی نگه عیب نداره بچه است طبیعیه  گریه بچه بی علت نیست