2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایین فوری

191 بازدید | 8 پست

میشه برام لطفا برام آیه الکرسی بخونین انتقال جنین داشتم ۱۰ روز دیگه آزمایش باید بدم من مطمعنم با دعاهای شما خدا حاجت منو میده خیلی وقتا شده اومدم گفتم برام دعا کنین آروم شدم دعا کنین خدا بهم صبر بده این ۱۰ روزه دیگه رو و خبرش رو تو همین تاپیک انشالله اعلام میکنم قربون دلهای مهربونتون 

بسم الله الرحمن الرحیم الله لا اله إ لاّ هوَ الحیُّ القیُّومُ لا تَا خذُهُ سِنَهٌ وَ لا نَومٌ لَهُ ما فِی السَّماواتِ وَ ما فِی الأَرضِ مَن ذَا الَّذی یَشفَعُ عِندَهُ إلا بِإذنِهِ یَعلَمَ ما بَینَ أَیدِیهمِ وَ ما خَلفَهُم وَ لا یُحیطونَ بِشَیءٍ مِن عِلمِهِ إلا بِما شاءَ وَسِعَ کُرسِیُّهُ السَّماواتِ و الأرض وَ لا یَؤدُهُ حِفظُهُما وَ هوَ العَلیُّ العَظیم لا إکراهَ فِی الدَّین قَد تَبَیَّنَ الرُّشدُ مِنَ الغَیَّ فَمَن یَکفُر بِالطَّاغوتِ وَ یُؤمِن بِالله فَقَد استَمسَکَ بِالعُروَهِ الوُثقی لاَنفِصامَ لَها و الله سَمِیعٌ عَلِیمٌ الله وَلِیُّ الَّذین آمَنوا یُخرِجُهُم مِنَ الظُّلُماتِ إِلی النُّور وَ الُّذینَ کَفَروا أولیاؤُهُمُ الطَّاغوتُ یُخرِجُونَهُم مِنَ النُّور إِلَی الظُّلُماتِ أُولئِکَ أصحابُ النَّارِ هُم فِیها خالِدُونَ ترجمه کامل آیت الکرسی به فارسی خداى یکتا که جز او کسی شایسته ستایش نیست / او همیشه زندهء پا برجای است / (پس) هیچ گاه خواب سبک و سنگین او را فرا نمی گیرد / آنچه در آسمان ها و آنچه در زمین است در سیطره مالکیّت و فرمانروایى اوست / مگر می شود کسی شفاعت کند(مردم را) بدون اجازهء او / به پیدا و پنهان ایشان آگاه است / وایشان ذرّه ای از دانش او را احاطه ندارند / مگر به آنچه او بخواهد / دامنه تخت (سلطنت) او آسمانها و زمین است / نگهداری اینها برایش کاری نیست / و او بلند مرتبه ترین و بزرگ مطلق است . در دین اجباری نیست،فرق میان پیشرفت و سقوط بیان شده است/ پس آن کس که طغیانگر بودامّا به خدا ایمان آورد به بهترین دستاویز نجات (از پرتگاه) رسیده است که پاره شدنی نیست / و خدا شنوا و دانا است. / خدا پشتیبان افراد باایمان است آنها را از تاریکیها بیرون می ‌آورد و به طرف نور میبرد / به همان صورت به کسانی که طغیان کردند کمک میکند چنان که که آنها را از نور بیرون آورده به درون تاریکیها میبرد/. آنهایند اهل آتش جهنّم و همیشه در آن خواهند بود.

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو 

100تا صلواتم میفرستم 

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
100تا صلواتم میفرستم 

وای قربونت برم خیلی ممنون انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده 

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای قربونت برم خیلی ممنون انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده 

فداتشم ب تو بدع انگار ب من داده

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
خوندم

ممنونم انشالله حاجت روا بشی 🙏

خوندم ان شاالله حاجت روا باشی و دلت شاد

انسالله ممنون گلم 🙏

من باردار شدم خداروشکر انشالله قسمت همه منتظرای نی نی بشه به حق امام رضا