2777
2789
عنوان

متولدین فروردین

| مشاهده متن کامل بحث + 212575 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من 4 فروردین 88 بیمارستان میلاد زایمان کردم. دکترم 9 فروردین وقت داده بود................ ولی ضربان قلب نین نامنظم شد و مجبور شدم زودتر زایمان کنم البته سزارینی بودم............................ اما دکی خودم مسافرت بود..................
اینم جواب م|گان جون برای سانی:
من روز اول عید زایمان داشتم و اماااااااااااااااااااااا دکترم نبود و با دکتر کشیک زایمان کردم ولی خدایی خیلی از دکتر خودم بهتر بودددددددددددددد سلامممممممممممممممم کتی خانممممممممممممممممممممم شقایق جون خوبهههههههههههههه قربونش برم که مسافرت میره
2805
منم 10 فروردین زایمان داشتم. به علت خونریزی دکترم دو هفته زودتر سزارین کرد.
البته دکتر من تمام تعطیلات رو بود و بهم گفته بود عید جایی نمیره.
دکتر من دکتر نعیمی بود و تو بیمارستان مهراد هم سزارین کردم.
دکتر متخصص بیهوشی بخش زنان و بخش نوزادان همه عالی. بخصوص دکتر خودم چون بعد از عمل خیلی راحت بودم و اصلا مشکلی نداشتم. دردم خیلی کم بود . عفونت و ناراحتی هم نداشتم.
بیمارستان مهراد فقط بخش کودکانش بد بود. پسرم دو شب به خاطر زردی بستری بود.
سلام به همه مامان های فروردینی،
من مامان کیا هستم که الان درست 7 ماه و 20 روزش است. بعد از تلاش فراوان موفق شدم در نی نی سایت ثبت نام کنم. الان سر کار هستم. هزارتا سوال دارم که امیدوارم دوستان کمکم کنند. بهرحال پیشاپیش از آشنایی با همه خوشحالم. راستی کیای من 24 فروردین طبیعی به دنیا آمد.
سلام به همه مامانای گل فروردینی
نگین کوچولوی من 12 فروردین به دنیا امد. مامان کیا من هم عضو جدید هستم. از اینکه می تونم با مامانای گل فروردین تبادل نظر کنم خیلی خوشحالم. من هم الان سرکارم. با اینکه 2 ماهی می شه صبح ها دخترم را تنها میذارم . هنوز عادت نکردم و یه تپش قلب خیلی خاصی دارم. دخترم پیش مادر شوهرم میذارم . اون هم عاشق دخترمه. اخه یه جور خاصی خیلی مهربونه و همیشه لبخند داره . هر کی که اون رو دیده این حرف را می زنه
سلام به همه مامانی گل من فریده مامان فرناز کوچولو هستم که 31 فروردین دنیا اومده اومیدوارم منو توی این تاپیک قبول کنید. دختر من الان 400/7 وزن داره به نظرتون وزنش کمه؟ چی کار کنم وزن بگیره من شاغلم صبح تا ظهر پیش مامانم شیر خشک اس ام ای میخوره وغذای کمکی بعداز ظهرها شیر خودمو همراه با غذای کمکی .
مهربانی تضمین لحظه هاست . برای مهربانیت جوابی جز دوست داشتنت ندارم .
سلام مامان فرناز جون . دختر من الان 600/7 هستش . به نظر لاغر میاد ولی دکترش می گه خوبه. من هم کارمندم. متاسفانه دخترم شیر خشک نمی خوره و صبح ها بهش غذای کمکی میدن . بعضی روزها هم خیلی لجبازی کنه و چیزی نخوره . ساعت 10 از مرخصی ساعتی ام استفاده می کنم و دوباره برمی گردم اداره.موقع تولد وزنش100/3 بود. مواظب گلت باش
سلام شقایق جون دختر گلت خوبه؟ خوشحالم از آشنایی با شما. من فرناز رو از 4ماهگی گذاشتم پیش مامانم ورفتم اداره 2ماه زودتر . شیر خشک اس ام ای به زور میخوره وبیشتر سرلاک تخم مرغ وغذای کمکی بعد هم شیر خودمو شبها بهش میدم با سوپ . سوپ خیلی دوست داره بخصوص با ماهیچه وکدو حلوایی وجعفری.سر کار رفتن وبچه بزرگ کردن وشوهرداری وخونه داری واییییییییییییییی خیلی سخته اما چه میشه کرد. دکتر دختر من هم میگه ناراحت وزنش نبا خوبه روزی 1قاشق زینک سولفات بهش داده وقطره آهن میگه همه چیش خوبه . راستی فرناز من عاشق پوره سیب زمینی هستش دلم واسش تنگ میشه توی اداره اما............
مهربانی تضمین لحظه هاست . برای مهربانیت جوابی جز دوست داشتنت ندارم .
سلام فریده جون . امیدوارم روز خوبی داشته باشی. زینک سولفات را مثل اینکه اکثر مادرها میدن. نمیدونم چرا دکتر دخترم بهش نداد . ایندفعه ازش می پرسم. نگین من عاشق ماسته و وقتی تموم می شه باهام دعوا داره تا بازم بهش بدم. صبح ها کم می خوره تا من برم خونه. پیش مادر شوهرم میزارم . اون عاشق نوه اش هستش . اخه من اینجا غریبم. اموزشی به فرناز خوشگلمون چی یاد می دی.
من از 4 ماهگی کتابهای تقویت هوش را بهش نشون دادم . خوب واکنش نشون میده. کتابهای مقوائی با تصاویر بزرگ هم خیلی دوست داره و باهاشون به زبان خودش حرف میزنه.
سلام مامان نسترن . خوش امدی. قسمت تغذیه نوشته های مامان سپند را مطالعه کن . من بعضی از دستورات غذائی اش را برای نگینم امتحان کردم خیلی خوشش امد. حتما مطالعه کردید چون من اولین قسمت که بررسی کردم در مورد تغذیه بود.
راستی فریده و نسترن جون شماها تلویزیون به دختراتون نشون میدین. من زیاد نمی دم می ترسم ضرر داشته باشه . ولی موقع دیدن پلک هم نمی زنه
2810