2777
2789
عنوان

متولدین فروردین

| مشاهده متن کامل بحث + 212575 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
سلام دکتر من میترا کاشانی بود. بچه من قرار بود فروردین 89 بدنیا بیاد ولی با اینکه هیچ دردی نداشتم و سونوگرافی نیز تاریخ زایمان را 89/1/7 اعلام کرده بود و هیچ درد و علائمی از زایمان نیز نداشتم برای اینکه دکتر تعطیلاتش خراب نشه قبل از عید 88/12/26 سزارین شدم در صورتیکه مایل به طبیعی بودم. قرار بود من 7 صبح بیمارستان لاله باشم تا 8:30 عمل شوم ولی دکتر تا 9:30 نیومد.من حدود 2 ساعت تک و تنها و بدور از همسر و مادرم بودم ،خیلی ترسیده بودم که عمل چی میشه و ... مجبور شدیم به پرستارا بگیم به دکتر زنگ بزنند که خانم دکتر با این زنگ بسیار از دست ما ناراحت شد که نباید به من زنگ میزدید. ایشون هزینه جدایی بجز هزینه خود بیمارستان نمی گیرند. کل هزینه بیمارستان با بیمه تکمیلی پارسیان شد حدود 15000000 ریال که 8000000 را بیمه به ما پرداخت میکنه.حدود 3200000 ریال نیز بعدا می تونیم از بیمه تامین اجتماعی بگیریم.
آخی صفحه اول تاپیک رو ببینید، وای باورم نمیشه دو سال گذشته!!

راستی این بسته شدن کلوب های خصوصی اینطور که مدیر نی نی سایت گفته ، موقته،‌ ظاهرا تنها راهی که میشده نی نی سایت رو از فیلتر در آورد حذف کلوب های خصوصی بوده، که در آینده درست خواهد شد. امیدوارم.
2810