2777
2789
عنوان

متولدین فروردین

212575 بازدید | 83 پست
سلام به همگی. من یه مامان فروردینیم. امروز متوجه شدم که نی نی دارم. به امید خدا نونوی من فروردین 88 میاد. مامانای فروردینی بدوئین بیاین که خیلی به هم احتیاج داریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام مامانای فروردینی

بهار کوچولوی من 20 فروردین 88 به دنیا اومده الان دو هفته است میام سر کار برام دوریش خیلی سخته

ارغوان جون شما شیر برنج با چه نوع شیری برا نی نی درست می کنی ؟

از کی کمکی رو شروع کردی ؟

الان چند وعده غذا می دی ؟ چه ساعتهایی ؟ چه چیزایی؟

وای مثل این که خیلی سؤال کردم اگه همه رو جواب بدی ممنون می شم .
سلام سارا جون من شیر برنج نمیدم به رایان ، من یک بار سرلاک یا پاپ (پودر برنج با طعامها ی مختلف هاست) رو صبح میدم بعد میوه میدم یک بار هم سبزیجات (سیبزمینی هویج نخود فرنگی ...) مثل سوپ اما بدون گوشت میدم ، آخه اینجا از 7ماه گوشت میگن بدین البته من از 6 ماه یک هفته گوشت میریختم تو سوپش اما بعد رفتم کنترل بهم گفتن از مآه 7گوشت بدم حالا یک هفت دیگه رایان جونم ? ماهه میشه :)))
من توی پاپ شیر خشک میریزم چون تا 1 سال میگن شیر گاو ندین . من به طور جدی غذا رو از6 ماه شروع کردم و ماه گاهی میوه میدادم اینجا 4ماه و نیم میوه شروع میکنن و پاپ
راستی رایان من 21 فروردین 88 هست
سلام مامانهای گل فروردینی،
من هم مامان فروردینی میشم اگه خدا بخواد، البته با یکسال تاخیر از شماها :) کوچولوی من قراره توی فروردین 89 به دنیا بیاد. یه سوال ازتون دارم:

ممکنه اگه هر کدومتون توی تعطیلات عید تهران زایمان داشتین و پزشک خودتون برای زایمانتون بالای سرتون آمده و مسافرت نرفته، اسم پزشکتون و بیمارستانتون رو بنویسید؟ (البته اگه ازشون راضی بودین). خیلی ممنون میشم. خدا کوچولوهای قشنگتون رو براتون نگهداره :)
سلام مامانای فروردینی
نه سانی جون مامانای فروردینی کلوپ دارن اگه توی کلوپهابری متولدین فروردین 88 رو باز کنی اونجا می بینیشون
حالا سؤالتونو بپرسین اگه من بتونم جواب می دم
سارا 125 جان ممنونم، پس من هم با اجازه میام کلوپ:)

اما سوالم اینه که آیا کسی از شما پارسال توی تعطیلات عید، تهران زایمان داشتین؟ زایمان من احتمالش هست که بیفته توی تعطیلات. میخواستم ببینم شماها با این قضیه چیکار کردین، دکترتون بوده یا نه؟ و اینکه کجا زایمان کردین. ممنون.
2810