2777
2789
عنوان

بخاطر خواهرش داد زد سرم

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 38 پست
عع شما همونی خیلی تنبل بودیی😂😃😃

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔
به خواهرش بفهمون خودت کار داری برو انجام بده

هی خواهر اگر اینطور بود ک خوبه خواهرش بخدا دخترم دوسالشه یبار دیدتش!!؟&تااین حد از من بیزاره ولی شوهرم همش ب خواهرش چسبیده خدایا منو از این زندگی خلاص کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاشکی خدا از این زندگیم راحتم میکرد ب مرگ خوب نصیبم میکرد زندگیش خانوادشن دلم میخاد بمیرم

توچرا بمیری اونا بمیرن

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
این عتیقه هارو از کجا گیر میارین؟ تو آشنایی نامزدی متوجه نمیشن چ فکر بسته ای دارن؟

چرا توهین میکنین چرامیگی عتیقه بعدشم من گیرش نیاوردم لطفا یکم بافرهنگ باشید هرکی خصوصیات خوبو بد داره 

اسی گلم منطقی با شوهرت حرف بزن نزار با حرفای خاله زنکی خانوادش رابطه تون خرابشه

سیاست داشته باش حتی اگ دوسشون نداری ی جوررفتارکن شوهرت حساس نشع

بهش بگو عزیزم خانواده ت بهم احترام نمیزارن اما من بخاطر اینکه خانواده همسرم هستن احترام میزارم بهشون توام بیشتر حواست بهم باشه

مردا خیلی بچن کافیه با محبت باهاشون حرف بزنی 

وی# مجرد است😂😂😂

✨🌱
ما ی دعوا کردیم شوهرعوضیم خبر برد واسه ننش مادرشم حرفها بارم کرد حالا شوهرم کینه ای میگه چرا نمیای پ ...

اکثر مردا همینجورین عزیزم. رو خانوادهاشون حساسن.

شاید خودشون به اونا فحشم بدن ولی توقع دارن تو هیچ اعتراضی نکنی.

سعی کن اینجور وقتا زیاد قاطیشون نشی و دوری کنی.شوهرتم دیگه سوال پیچ نکن.فرض کن کار خونه خودتون بود.

من و خدا💫
اون بیشتر از این بدش اومد ک کار خواهرشه من گفتم مینداختی فردا واسه همین داد زد

عزیزم از این حرف بدش نیومده بخاطر این عصبی شده که رفتی اونجا همسر منم باشه عصبی میشه بعضی مردا خوششون نمیاد  در ضمن چه عیبی داره کار خواهرش رو انجام بده والله منم شوهرم هر کاری از دستش بر بیاد نه تنها خواهراش بلکه واسه جاریم هم میکنه من ابن همه حساس نیستم تا حالا مشکلی هم نداشتیم باهم در ابن مورد 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

مردا عوضین همین!

شوهر سابق آشغال منم خیانت کرد بهم ولی یه بار من تو جمع جلو چشم همه به پسر خالم گفتم بی زحمت دوغ رو بده جنگ جهانی شد تو خونمون!

صرفا جهت اینکه پسر خالم عاشقم بوده قبلا

جوری که تو تعریف کردی.... واسه خواهرش داد نزد سرت..... واسه اینکه صداش زدی 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔