2777
2789

فایده نداره من زدم کلوتریمازول بزن بهتره

تیکر عروسیمه👰‍♀️👨‍💼 بچها من ۲۳ سالمه ۱۶ سالگی با شوهرم دوست شدم خوانواده شوهرم اصلا مایل به مم نبودم و بعد از ۳ سال سختی بهم رسیدیم بعد از نامزدی هم راضی به عقدم نبودن ۱ سال عقد بودم بعد ۳ سال عقد و سختی زیاد حتی تا پای جدایی هم رفتیم ولی بخاطر علاقه شدید برگشتیم بهم من تک فرزندم خواهر ندارم شما خواهرای من باشید برام دعا کنید عروسیم خوب پیش بره زندگیم‌ رنگ ارامش بگیره
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان ان رو برا سوختگی بچه میدن که! برا عفونت فقط کلوتریمازول آب روی آتیشه ، اگر عفونت زیاد هم باشه قرص سفکسیم که انتی بیوتیک قوی هست

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
 اگه این جواب نداد میگم یکی دیگه برام بنویسه 

نوشتن نمیخواد که کلوتریمازول رو بی نسخه میدن 

تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید / تو یکی نه ای هزاری تو چراغ خود برافروز / که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر/ که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
ان ان رو برا سوختگی بچه میدن که! برا عفونت فقط کلوتریمازول آب روی آتیشه ، اگر عفونت زیاد هم باشه قرص ...

دکتری که رفتم ماما بود نمیدونم متخصص نبود شانسم

تیکر کنکورمه

ان ان که برای سوختگیای سطحی پوسته مثل عرق سوز شدن یا برای بچه هایی که پوشک دارن

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بیشتر ببینید
دکتری که رفتم ماما بود نمیدونم متخصص نبود شانسم

به نظرم برو کلوتریمازول بگیر اپلیکاترش هم توشه پر کن بریز داخل واژن یک روزه خوب میشی 

به نظرم برو کلوتریمازول بگیر اپلیکاترش هم توشه پر کن بریز داخل واژن یک روزه خوب میشی  

البته اگر باکره نیستی حواسم نبود بپرسم 

عزیزم موضعیه ،یه کلوتریمازول موضعی ام بخر هم زمان استفاده کنی زودتر نتیجه میگیری البته اگه باکره ای

نمیدونم اگه نتیجه نگرفتم اونو میخرم شاید این جواب بده بلاخره دکتره طرف

تیکر کنکورمه
نمیدونم اگه نتیجه نگرفتم اونو میخرم شاید این جواب بده بلاخره دکتره طرف

برا من همین تریا هم خوب بود برا خارش همین رو استفاده کن زود خوب میشی ولی با کلوتریمازول استفاده کنی تاثیرش بیشتر

البته اگر باکره نیستی حواسم نبود بپرسم 

اگه یه روزه خوب میکنه که اونو بخرم خیلی بدم میاد بوی عفونت همه جا خجالت زدم میکنه باکرگی هم مهم نیس برام

تیکر کنکورمه