2777
2789
عنوان

من و شوهرم همدیگرو دوست داریم ولی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 31 پست
دو نفر ک همو دوسداشته باشن هیجوقت تحت هیچ شرایطی جدا نمیشن میمونن همو درست میکنن

دقیقا..

به قول چارلی چاپلین: زندگی شاید اون جشنی نباشه کا آرزوشو میکردی، ولی حالا که دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص ❤😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اختلافه چیه مگه که هم کوچیکه هم اندازه یه طلاق بزرگه

بخدا دقیقا همینه

کوچیکه اما اندازه یه طلاق بزرگه

نمیتونم بگم 😞

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤

دکتر هلاکویی در این زمینه فایل صوتی داره 

گوش کن

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

به نظر من نه فرهنگ نه زبون هیچکدوم نمیتونه مانع به هم رسیدن دو نفر باشه که همو دوست دارن.

به قول چارلی چاپلین: زندگی شاید اون جشنی نباشه کا آرزوشو میکردی، ولی حالا که دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص ❤😌
حاریمو برادرشوهرم... جاریم مذهبی و وطن پرستو رهبر دوست دو اتیشه  برادرشوهرم بی دین و ایمان و ...

الان دارن باهم میجنگن ینی باهم همچنان دعوا دارن؟

یا منظورت اینه که میجنگن زندگیشونو درست کنن و روز ب روز بهتر میشن؟

💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚ولی کاش یاد بگیریم از اشتباهات دیگران درس بگیریم. باااوووورررر کن زندگی اونقدر طولانی نیست که همه شو تجربه کنیم 🖤
اختلافاچیاهستن

اختلافات فرهنگی و مذهبی

اسی من و شوهرم دو دنیای متفاوتیم اگه اون و خانوادش آسمون باشن من زمینم یه دنیا اختلاف فرهنگی اجتماعی طبقاتی اما همه جوره همدیگرو میخوایم و پای دوس داشتنمون هستیم 

وای بر من تو همانی که امیدم بودی💔

هیچ وقت دو تا ادم ک تو یه خونه بزرگ شدن شبیه هم نمیشن چ برسه به زنوشوهر قنگی زندگی به همین اختلافاس منتهی باید هر دو نفر به فهمش و معنی سازگاری برسن...مثل قایقی ک اگه هر دونفر پارو نزنن نمیشه

خدایاشکرت...
الان دارن باهم میجنگن ینی باهم همچنان دعوا دارن؟ یا منظورت اینه که میجنگن زندگیشونو درست کنن و روز ...

نه بابا نمیسازن باهم 

داعم به اعتقادات جاریم توهین میکنه 

اونم اعتقادش نقطه ضعفشه داغ میکنه 

میشه جنگ و جدال بزرگ

بچه هاشونم داعم تو تنش هستن

دو قطبی شدن 

یکی میگه مرگ بر امریکا 

یکی میگه نگیا،امریکا خیلیم خوبه 

تو ببین سر بچه های طفلی چی‌اومده

دکتر هلاکویی در این زمینه فایل صوتی داره  گوش کن

اسم فایلش چیه؟

اسی من و شوهرم دو دنیای متفاوتیم اگه اون و خانوادش آسمون باشن من زمینم یه دنیا اختلاف فرهنگی اجتماعی ...

اختلاف اگه از نظر شخصیتی باشه میشه کنار اومد

مثلا یکی درونگرا باشه اون یکی برونگرا

یا مثلا علایقشون فرق کنه ، هدفاشون و...

تو این حالتا میشه کنار اومد و من و نیم من باشن

اما از نظر عقاید دینی و فرهنگی واقعا خیلی سخته

شما اختلافاتتون از لحاظ شخصیتیه یا دینی و فرهنگی؟