2777
2789
عنوان

به شوهرم تهمت زدم

1652 بازدید | 15 پست

پیام توی گوشی شوهرم دیدم نوشته بود بیا بیرون خوشگلم 

ابروشو پیش تمام خانوادش بردم کولی بازی در اوردم

بعدا زنگ زدم دیدم اون خوشگلم دوستشه همیشه خوشگلم صداش میکنه خوشگلم هم کلا تیکه کلامش الان شوهرم باهام حرف نمیزنمه خیلی کم حرف کیزنه میگه ابرومو پیش همه بردی با شکاکی 

الان گفتم قلبم درد میکنه باهام اشتی کرد اگر برم نوار قلب چیکار کنم جواب نوارقلب بد بشه تو دروغ نیفتم

قبل کاری حتما فکر کنید

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازش معذرت بخواه بگو که پشیمونی از زود قضاوت کردن. 

چی بگم شما هم خیلی تند رفتی

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود

کار بدت رو با یه دروغ دیگه لاپوشونی نکنهمونجور که جلوی همه ابروشو بردی، جلوی همه ازش معذرت خواهی کن

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

خالی بندی فایده نداره سعی کن از دلش دربیاری البته زیاده روی نکنی که پررو نشه

کارت خیلی اشتباه بوده

این زمین خانه ی حیرانی نیست                                                                         غیر یک شوخی کیهانی نیست

من همسرم مثل شماست و بعد شک و تهمتش پشیمون میشه ولی متاسفانه باز فراموش می‌کنه و چند وقت بعد در یک جریان دیگه تکرار میشه

به نظرم شما واقعا از صمیم قلب به خودتون و همسرتون قول بدید که آخرین باره