2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پیش هما اسکوئیان رفتم ولی نتیجه نگرفتم..زنداییم بعد از چند سال نازایی رفت پیش هما و بار اول نتیجه گرفت..کلا هرکسی بره عکس رنگی میفرسته

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥
من پیش هما اسکوئیان رفتم ولی نتیجه نگرفتم..زنداییم بعد از چند سال نازایی رفت پیش هما و بار اول نتیجه ...

میشه بپرسم تشخیصش واسه شما و زن داییتون چی بوده وچی کار کرده

خدایا دوستت دارم
میشه بپرسم تشخیصش واسه شما و زن داییتون چی بوده وچی کار کرده

برای من گفت رحمم دو شاخس و اشتباه گفت هیچ نتیجه ای از داروهاش نگرفتم عکس رنگی هم فرستاد ولی بازم بی نتیجه موند برام..ولی اولین ویزیتش برای زنداییم همین عکس رنگی بود ک رفت و خداروشکر ماه بعد باردار شد..خلاصه دوست عزیز هرموقع خدا بخواد همون میشه راضی باشیم به رضاش

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥
برای من گفت رحمم دو شاخس و اشتباه گفت هیچ نتیجه ای از داروهاش نگرفتم عکس رنگی هم فرستاد ولی بازم بی ...

مرسی عزیزم از توضیحتون

بله خواست خدا الویت هست 

میدونم برم میگه ای وی اف

خدایا دوستت دارم
مرسی عزیزم از توضیحتون بله خواست خدا الویت هست  میدونم برم میگه ای وی اف

اره منم گفت ولی من گفتم نه

راستی الان شما باردارین

اره عزیزم باردارم..برای شنیدن صدای قلب نی نیم صلوات میفرستی

خدا رو هزار بار شکر قبل اینکه بگی این کارو کردم عزیزم پیش کی رفتی مشکلی واقعا داشتی یا نه

مرسی فداتشم منم واست دعا میکنم خدا بهترینشو بهت بده..من تنبلی خفیف داشتم وزنمو اوردم پایین و استرسمم کم کردم یهو دیدم این ماه باردارم فکرسم نمیکردم حتی رابطمم نامنظم بود داروهم نخوردم..اخه من سابقه چندتا سقط با خارج رحمی داشتم خیلی الان نگرانم ک انشالله برم دوشنبه سنو صدای قلبشو بشنوم و سالم باشه

مرسی فداتشم منم واست دعا میکنم خدا بهترینشو بهت بده..من تنبلی خفیف داشتم وزنمو اوردم پایین و استرسمم ...

عزیز دلم حتما که به خیر خوشی این دورانو سپری میکنی 

به دلت نگرانی راه نده

با اطمینان کامل برو جلو توکلت فقط به خدا باشه خودش محافظ تو و اون کوچولو تو دلت هست❤❤

خدایا دوستت دارم
2810