2777
2789
عنوان

ماجرای آرمان و غزاله

93883 بازدید | 116 پست

من سالها دورادور مادر غزاله رو میشناسم

خیلی خانم نجیب و مظلومی هستن. خدا میدونه چه غم وحشتناکی رو داره تحمل میکنه، حتی خاله های غزاله چه انسان های نازنینی هستند.

پدر غزاله کمرش خم شده ازین غم

پدر و مادر آرمان هر دو دندونپزشک هستند و متمول و بسیار خودخواه که حتی حاضر نشدن برن دلجویی از پدر و مادر غزاله

8 سال پیش پدر آرمان فقط 500 میلیون پول بابت وکیل که بازپرس سابق جنایی بود؛ داد و رو حرفشون تاکید که ما از غزاله خبر نداریم ! چه ثروت عظیمی رو خرج کردن که حق پدر و مادر غزاله رو پایمال کنن.

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

ارمان یه هفته مونده بود به 18 سالگیش که این قتل رو انجام میده و مامورا 1 هفته صبر میکنن و بعد احضارش میکنن که 18 سالش شده باشه.

وقتی آرمان رو احضار میکنن اگاهی، مامورا متوجه حالت غیرعادی ارمان میشن و چون تو حالت شک بوده و زیر فشار سنگین روانی ارتکاب قتل؛ اصلا مقاومتی نمیکنه و اعتراف میکنه به قتل

طبق اعترافاتش میرن خونه ی ارمان و بررسی میکنن و با مایع لومینول محل رو میشورن و اثار خون شسته شده رو پیدا میکنن رو در و دیوار خونه ارمان و همینطور روی میله بارفیکس

اعترافات ارمان هم به دور از هیچ گونه فشار و اجباری بوده

سلامت روانیش هم توسط روانپزشک قانونی بررسی میشه و تایید میشه قوه ی تشخیص پسر که اصلا بچه نبوده!!!

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

بعد از اولین ملاقاتش با وکیل، تمام حرفهاشو عوض میکنه و بازی که وکیل هاش راه انداختو انجام میده.

خانواده ارمان به هیچ وجه زیر بار قتل نمیرن، خود ارمانم همینطور و میگه غزاله خودش اتفاد تو راه پله و خورد زمین و از سرش خون اومد و من ترسیدم بردم انداختمش تو سطل اشغال

حرف مادر و پدر غزاله اینکه تو اکه سوءنیت نداشتی و قتل تصادفی بوده چرا جنازه رو اینطوری امحا کردی، انداختی تو سطل، زنگ میزدی اورژانس که بیاد نجاتش بده اگه خورده بود زمین !!!

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرشون تو زندان بهترین وضعیت رو داره و چندین محافظ که کمترین آسیبی نبینه یه وقت تو زندان

از طرفی تمام دوربین های خیابون ظفر رو چک کردن و دیدن ماشین بابای آرمان از خونشون اومد بیرون؛ گویا پدر آرمان هم تو مخفی کردن جسد دست داشته.

وکیل های بسیار بی شرفی که گرفتن و هر روز داغ مادر غزاله رو تازه کردن

انقدر پول و رانت و پارتی دارن که دائم زمان اعدام رو عقب میاندازن

حتی دیروز که جمعه بود و قوه قضاییه تعطیل

مادر غزاله به آرمان گفته بود: ما که آدمکش نیستیم. واقعیت رو بگو

بگو چه بلایی سر غزاله اوذدی

کجا جسدشو بردی

تا ببخشیمت

مامانش به یه تار موی غزاله راضیه

مادر غزاله به آرمان گفته بود: ما که آدمکش نیستیم. واقعیت رو بگو بگو چه بلایی سر غزاله اوذدی کجا جس ...

چرا نمیگن با جسد چیکار کردن اونکه حکم اعدامشم اومده چرا مقاومت میکنه

امید واقعی یعنی امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد😎
کاش زودتر اعدامش کنن

انقدر رانت و پارتی دارن که هرگز اعدام نمیشه !

تو صورت مامان بابای ارمانو ببین.

کسی که بچه اش قراره اعدام بشه تو حالت شک هست، اینها خیالشون راحته که بچشون اعدام نمیشه

واقعا دلشون از سنگه ایشالا سزاش میبینن. ولی ربطش ب خاله های اون بنده خدا رو نمیفهمم

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
چرا نمیگن با جسد چیکار کردن اونکه حکم اعدامشم اومده چرا مقاومت میکنه

خیالشون راحته که اعدام نمیشه واسه همین حرف نمیزنه

حتی یه بارم پای چوبه ی دار نبردنش

ببرن شاید اعتراف کنه

ولی هم خود ارمان و هم خانواده اش امید زیادی دارن که اعدام نمیشه

واقعا دلشون از سنگه ایشالا سزاش میبینن. ولی ربطش ب خاله های اون بنده خدا رو نمیفهمم

خاله های غزاله و مادرش ارایشگاه دارن

منم اون ارایشگاه میرفتم یه مدت

سر قلهک هستش

طفلی ها نابود شدن

حتی مادر آرمان یه روز برمیگرده به مادر غزاله میگه: برای پسرم پول خرج میکنم. بهترین وکیل هارو میگیرم و بعد از ازادیش میفرستمش خارج از ایران

ان شاءالله این وسط حقی پایمال نشه ..

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
بیشتر ببینید