2777
2789
عنوان

داستان زندگی من و‌مادرم....🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 434969 بازدید | 1636 پست
الحمدلله کدوم بیمارستان بودین؟

انصاری تهران

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
انصاری تهران

راضی بودین؟

برای راحتی زایمانتون کاری نکردین؟

چقد پیاده‌روی داشتین؟

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راضی بودین؟ برای راحتی زایمانتون کاری نکردین؟ چقد پیاده‌روی داشتین؟

خیلی کمک میکردن

راضی بودم

وقتی کسیه آبم پاره شد،تا موقعی که برسیم بیمارستان چای دارچین و زعفرون خوردم

دعای زایمان راحت هم روی پارچه نوشتم و با خودم بردم

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
خیلی کمک میکردن راضی بودم وقتی کسیه آبم پاره شد،تا موقعی که برسیم بیمارستان چای دارچین و زعفرون خو ...

الحمدلله

چه دعایی بود؟

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
2803
الحمدلله چه دعایی بود؟

یکیش این

حی وَلَدَتْ مَرْیَمُ وَ مَرْیَمُ وَلَدَتْ حی، یَا حَیُّ اهْبِطْ إِلَى الْأَرْضِ السَّاعَةَ بِإِذْنِ اللَّهِ تَعَالَى

یکیش این

اللَّهُمَّ یَا فَارِجَ الْهَمِّ وَ کَاشِفَ الْغَمِّ وَ رَحْمَانَ الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ وَ رَحِیمَهُمَا ارْحَمْ فُلَانَةَ بِنْتَ فُلَانَةَ (نام دختر و پدرش گفته ‌شود) رَحْمَةً تُغْنِیهَا بِهَا عَنْ رَحْمَةِ جَمِیعِ خَلْقِکَ تُفَرِّجُ بِهَا کُرْبَتَهَا وَ تَکْشِفُ بِهَا غَمَّهَا وَ تُیَسِّرُ وِلَادَتَهَا وَ قُضِیَ بَیْنَهُمْ بِالْحَقِّ وَ هُمْ لا یُظْلَمُونَ‏ وَ قِیلَ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمِینَ

رو پارچه‌نوشتم

یکیش این حی وَلَدَتْ مَرْیَمُ وَ مَرْیَمُ وَلَدَتْ حی، یَا حَیُّ اهْبِطْ إِلَى الْأَرْضِ السَّاع ...

یادداشت میکنم

ممنون

میگم شما دست‌ به‌قلمتون خیلی‌ خوبه

کاش تاپیک بزنین و‌ از زایمانتون بنویسین

یادداشت میکنم ممنون میگم شما دست‌ به‌قلمتون خیلی‌ خوبه کاش تاپیک بزنین و‌ از زایمانتون بنویسین

دوست داشتم انجام بدم

ولی توی سایت آقا هست

یه قسمت هاییش باید درباره باز شدن دهانه رحم یا ورزش هایی که میگفتن انجام بدیم صحبت کنم

راستش معذب هستم اینطوری

اگر سایت فقط خانم‌بود حتما میگفتم

دوست داشتم انجام بدم ولی توی سایت آقا هست یه قسمت هاییش باید درباره باز شدن دهانه رحم یا ورزش هایی ...

عزیزم 😅

اشکال نداره

انشاءالله خدا زینب کوچولو رو برات حفظ کنه

نامدار باشه🥰😍

2804
عزیزم 😅 اشکال نداره انشاءالله خدا زینب کوچولو رو برات حفظ کنه نامدار باشه🥰😍

زنده باشید

ممنونم 🌹🙏

سلام خانومی  

داستان زندگی خودت و مادرت رو خوندم  

چقدر سختی کشیدید خودتون و مادرتون  

انشاالله از این به بعد همیشه خوشبخت و سلامت و شاد باشید هم خودت هم بچه هات  

برای شادی روح مادر و پدر و مادرشوهرت هم دعا کردم عزیزم  

چه کار خوبی کردی ۴ امی رو هم آوردی  

منم دلم ۶ تا بچه میخواد ولی هنوز دومی رو از شیر نگرفتم یه ۵ سال دارم و دیگری یک ساله  

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀
سلام خانومی     داستان زندگی خودت و مادرت رو خوندم     چقدر سختی کشیدید خودتون ...

سلام جانم

ممنونم از نگاهتون🌹🙏

خدا عزیزان شمارو بهتون ببخشه

خدا حفظ کنه ثمره های زندگیتون رو

انشاءالله خدا بهتون توانایی بده که بتونید سربازان صاحب الزمانی پرورش بدید 🤍🌹

عزیزم من خودم مذهبی هستم و برای مدافعان حرم ارزش زیادی قائل هستم ولی شما الان مادر و پدر نداری و باردار هستید و اینکه همسرت تو این شرایط بخواد شما رو تنها بذاره بره سوریه کار کاملا غلطی هست؛

شاید تا آخر عمر طبیعی اش همسر خوبی برای شما باشه و پدر خوبی برای بچه هایش؛ ثوابش بیشتر از شهادت براش باشه؛

برخی از کسانی که تو تاریخ اسلام شهید شدن تو داستان ها هست که ثواب شهادت نبردن چون نیت اشون خالص نبوده و از اون طرف خیلی از افرادی که به طرز طبیعی فوت کردن اجرشون و آخرت شون مثل شهداست؛

پس مهم طرز زندگی کردن و مسئولیت پذیری ماست در شرایط فعلی داوطلب برای سوریه زیاده و نیازی به همسر شما که ۴ تا بچه کوچیک دارن نیست؛

با همسرت صحبت کن بگو الان فکر می‌کنی پدر خوب برای بچه هات باشی ثوابش بیشتره یا بری سوریه؟!!!!

دیگه هم اصلا گریه نکن چون اضطراب ات منتقل میشه به بچه تو شکمت  

2805
عزیزم من خودم مذهبی هستم و برای مدافعان حرم ارزش زیادی قائل هستم ولی شما الان مادر و پدر نداری و بار ...

ممنونم از کمکتون

زینب به دنیا اومد😅

همسرم برای آموزش ثبت نام کرد

ممنونم از کمکتون زینب به دنیا اومد😅 همسرم برای آموزش ثبت نام کرد

به به   

تولد نو رسیده مبارک باشه  

زینب چند روزه دنیا اومده؟!  

به به     تولد نو رسیده مبارک باشه     زینب چند روزه دنیا اومده؟!   &nbs ...

زنده باشید،ممنونم🌹

۳ روزشه

2801