2777
2789
عنوان

داستان زندگی من و‌مادرم....🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 434969 بازدید | 1636 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی شما دانشجو بودی40سالت بود؟ آخه گفتی 50سال بودن ایشون

🤨😂

گفتم استاد پنجاه و خورده ای سال هم داشتیم،اما به اندازه ای که سر کلاس های خشک طاهر کسل بودم،سر کلاساس اونا کسل نبودم

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
2803

بگو که شوهرت شوخی می‌کنه با شما برای سوریه؟؟؟ آخه شما که تنها هستی با چهارتا بچه و با این وضعیت اقتصادی نابسامان که هر روز بیدار میشی و از قیمت های بالا سکته ناقص میزنی رفتنش چیه...بمونه به خانواده خودش برسه بهترین جهاد براش

تا اطلاع ثانوی حوصله ندارم
بگو که شوهرت شوخی می‌کنه با شما برای سوریه؟؟؟ آخه شما که تنها هستی با چهارتا بچه و با این وضعیت اقتص ...

🙃🙂

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
سلام عزیزم من تقریبا اولین باره که داستان زندگی میخونم تو نی نی سایت،حتما حکمتی توش بود اشتباهی اوم ...

زیباترین پستی بود که از خواننده ها خوندم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دلم داره میترکه بغض داره خفم میکنه دلم میخواد برم یه جای دور،بلند بلند گریه کنم خدارو صدا کنم جی ...

میدونی استارتر منم مثل خیلیا دارم از خوندن داستانت گریه میکنم گلوم درد گرفته از غصه و ناراحتی

ولی ناراحتی من فرق داره من تو حسرت داشتن همچین پدر و مادری یه عمر سوختم اصلا نمیتونم تصور کنم پدرومادره خوب چجوری هستن

نمیتونم تصور کنم کسی از فوت پدرمادرش تا این حد ناراحت باشه 

پدرمادر من خیلی فرق دارن هرچی تو زندگیم بدبختی و بلا سرم اومد باعث و بانیش پدر و مادرمه حس خوبی بهشون ندارم

به حالت حسودیم شد منو ببخش

خدا روح پدرمادرتو با بزرگانش محشور کنه🥀🥀

2804
میدونی استارتر منم مثل خیلیا دارم از خوندن داستانت گریه میکنم گلوم درد گرفته از غصه و ناراحتی ولی ن ...

عزیزم..🖤

معذرت می‌خوام اگر دلتون گرفت

انشاءالله بهترین ها براتون رقم بخوره و جبران ناراحتیتون از خونوادتون بشه💖🌷

نمی‌دونم چطوری دردمو بیان کنم واقعا درد داشت داغش تا ابد رو دلمه تا وقتی زندم با یادش گریه میکنم

بمیرم برات 😔

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐
بمیرم برات 😔

خدانکنه عزیزم،ممنونم از درکت🖤🙃

2805
عزیزم..🖤 معذرت می‌خوام اگر دلتون گرفت انشاءالله بهترین ها براتون رقم بخوره و جبران ناراحتیتون از ...

نه گلم نیاز به عذرخواهی نیست هرکس سرنوشتی داره

امیدوارم انقدر خوشبختیتون روز افزون باشه که داغ عزیزانتونو راحت تر بتونید تحمل کنید

مرسی عزیزم منم فاتحه برای شادی روح پدرو مادر گلتون فرستادم

💖💖💖

نه گلم نیاز به عذرخواهی نیست هرکس سرنوشتی داره امیدوارم انقدر خوشبختیتون روز افزون باشه که داغ عزیز ...

ممنونم عزیزم،همچنین برای شما 🌹

2801