2777
2789
عنوان

داستان زندگی من و‌مادرم....🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 434969 بازدید | 1636 پست
خدا به دلت صبر بده انشاءالله از این به بعد زندگیت آروم و عشقتون پایدار باشه💖 @عروس_خانومااااا ...

مرسی عزیزدلم مهربون خواهرم🥺😍🥰 خوندم نمیدونم چی بگم🥺🥺🥺

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اینارو باید به همسرم بگین دیگه 😁 با قسمت آخر حرفتون خودمم موافقم ولی وقتی دوست داره بره نمیتونم ز ...

آره دیگه اینارو خودت بگو ما خودمون تو اقوامون زیاد مدافع حرم داریم ۲ نفر هم شهید شدن ولی الان همه اینجان کسی نیس...میگن نیروهای مقاومت ملی خودشون حملات جزئی رو دفع میکنن حرم ها امنه...

بعدم بهشون بگو زمان برای شهادت بسیاره...به زودی در رکاب امام زمان انشاءالله باشن  و در راهشون مبارزه کنند..

شهادت در رکاب امام زمان لذت دیگه ایی داره😍انشاالله نصیب همه مون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
چقد گریه کردم با خوندن داستانت 😔😔😔😔😔😔 چقد قشنگ نوشتی 

ممنونم از توجهتون عزیزم 💖

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
من خیلی دوسدارم ۴ ،۵ تا بچه داشته باشم اولین کسی هستی ک با این سن ۴تا بچه داری زنده باشن ایشالا ❤

انشاءالله عزیزم😍

ایشون @tabassom111     سی و دو سالشونه و بچه چهارمشون رو باردارن

از من جلوتر هم هستن😅😁

ممنون گلم❣️🌼

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
2804
انشاءالله عزیزم😍 ایشون @tabassom111     سی و دو سالشونه و بچه چهارمشون رو باردارن از ...

عاشق شخصیتت شدم دعا کن منم مثل شما صبور و اروم شم.ان شاءالله بهترینا برات اتفاق بیفته گلم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عاشق شخصیتت شدم دعا کن منم مثل شما صبور و اروم شم.ان شاءالله بهترینا برات اتفاق بیفته گلم

عزیزمی 💖🌼

متشکرم،همچنین🌺

خدا دخترتون رو براتون حفظ کنه🥰

@فرهمندفرناز    سلام

ببخشید میشه درخواست دوستی من رو قبول کنید؟ 

جایی رو ندارم سوالمو بپرسم لطفا

اگر نخواستین میتونین لغو دوستی بزنین 

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
2805

سلام داستانتونو خیلی خوب نوشتی خودمو میزاشتم جای شما واقعا سختی کشیدین هم خودتون هم مادرخدابیامرزتون امیدوارم سالهای پیش رو بهترینا براتون رقم بخوره کناره میوه های زندگیتون و همسرتون

سلام داستانتونو خیلی خوب نوشتی خودمو میزاشتم جای شما واقعا سختی کشیدین هم خودتون هم مادرخدابیامرزتون ...

سلام.ممنونم عزیزم💖🌼

2801