2777
2789
عنوان

داستان زندگی من و‌مادرم....🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 434969 بازدید | 1636 پست
ممنونم ازت عزیزم 🤍 شرطم رضایت بچه هاست خودمم کنجکاوم چطوری میخواد بهشون بگه چند ماه می‌خوام برم ی ...

نذار برهه

با توجه ب چیزایی ک سرت اومده نذار

خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید ولی ایشون تحصیل کرده اند کجا دین و ایمان گفته کار درستیه یه زن و با ۴ ۵ تا بچه که انقد اصرار داشته ول کنه بره خدایی نکرده اتفاقی بیافته خودشون که به آرزوشون رسیدن تکلیف این زن چی میشه عجبا😐

2803
اسی تو و همسرت چند سالتونه؟ چرا انقد بچه دارید البته بی احترامی نباشه الان وضع مالی زندگیتون خوبه؟

۳۷ و ۴۷

الحمدلله

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
همسر من هم

خدا حفظشون کنه

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
2804
خلاصه اون شب انقدر درگیری و مشغله ذهن داشتم که  سه ،سه و نیم نصفه شب به زور خوابیدم تا بتونم بر ...

میدانی دهن دره نشانه شیطان است برو توبه کن بیچاره شوهرت بچه هات تو شیطان تحمل می کنند خودت خوب نشان نده لعنت بر شیطان اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

برای حاجتم صلوات بفرستید           ممنون  لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 

بچه ها گفتم بهش

ولی قول گرفتم باید از ته ته ته دل بچه ها رضایتو بگیره

سارا اول بغض کرد،بعد بغلش کرد.بعد گریه کرد.هرچی طاهر قربون صدقش رفت و ازش جوابشو پرسید،سکوت کرد

علی هم هیچی نگفت.فاطمه خیلی وابستست.دقیقا نمیدونست کجا میخواد بره.ولی گفت نرو

با اینکه رفتن و موندنش معلوم نیست،ولی حس کردم با رضایت دادنم سبک تر میشم

ولی یه چیزی رو دلم سنگینی می‌کنه

انگار یه سنگ خیلی خیلی بزرگ رو قفسه سینمه

یه ترسی دارم.نمیدونم چطوری توصیفش کنم

هم سبک شدم،هم سنگینم

از یه طرف عذاب وجدان ندارم،از یه طرف فکر رفتنش حالمو بد می‌کنه

دعا کنید هرچی خیره برام پیش بیاد🤍

سلام رضوانه ی عزیز،من هم پدر ومادرم را از دست دادم پدرم رو 17سالم بود مادرم رو سی سالگی .منم ته تغاری بودم و خوب درکت می کنم من عاشق مادرم بودم بسیار وابسته بهش بودم روزگار تلخی خودش رو نشونم داد منم حامله بودم سه چار ماهه بودم که مادرم سکته کرد و زمینگیر شد طفلک مادرم خیلی اذیت شد یک ماه مونده بود به زایمانم که به رحمت خدا رفت وداغش رو‌تو دلم گذاشت اون یک ماه تا زایمانم چقدر سخت گذشت که خداااا می دونه، همین قدر بگم که وقت زایمانم کیسه آبم صفر شده بود و نه خودم نه پزشک متوجه نشده بودیم با اینکه لکه بینی هم داشتم ..وقتی بچه دنیا اومد دکتر گفت  معجزه است زنده بودنش بچه تو خشکی بوده ..خواستم بگم خدا اگه می خواست و به صلاحت بود اون بچه رو واست نگه می داشت ..هر وقت یاد پدر مادرت میفتی بگو انا لله و انا الیه راجعون ما که تا ابد زنده نیستیم عزیزم بالاخره یه روز میریم ولی داغ مادر بسیار بسیار سخت و عذاب آورهست من تو قنوتم یا سرخاکشون اون دوتا آیه رو می خونم دلم یکم آروم شع ..رب اغفر لی و لوالدی وللمومنین والمومنات ...رب ارحمهما کما ربیانی صغیرا ..این آیه دومی پر از احساسه..البته خودت ماشاالله بهتر می دونی..الان حامله ای و شرایط هم فعلا اضطراری نیست همسرتون صبر کنن بچتون دنیا بیاد سلامتی ان شاالله بزرگتر شن از آب و گل درآن بچه ها  ..بهش بگو تو نیتش رو داری اعمال هم به نیتشون هست ..برای سارا بهتر هست همسرتون بهش بگن ...هروقت صلاح می دونین...ایکاش می بردینش سرخاک مادرش اما معرفیش نمی کردین می گفتین از دوستات هستن تا دل اون مادر هم شاد بشه از دیدن دخترش که اومده سر خاکش .

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین ،،،به زودی خواهی آمد می دانم ..نذر آمدنت کرده ام صلوات را.. اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم والعن اعدائهم اجمعین
میدانی دهن دره نشانه شیطان است برو توبه کن بیچاره شوهرت بچه هات تو شیطان تحمل می کنند خودت خوب نشان ...

سلام

(همانا خداوند عطسه را دوست مي دارد و خميازه را در نماز دوست نمي دارد)

اگر منظورتون با این روایت هست،یک در نماز گفته شده و من جایی نگفتم سر نماز خمیازه میکشیدم

دوما اینجا حرام و گناه گفته نشده و نهی شده

سوما روایتی به این عنوان که هرکس خمیازه بکشه نشانه شیطان هست وجود نداره

مشکلی با تهمت و قضاوتتون نسبت به خودم ندارم.حلالتون

ولی خواهشاً تحریف دینی انجام ندین

2805
سلام رضوانه ی عزیز،من هم پدر ومادرم را از دست دادم پدرم رو 17سالم بود مادرم رو سی سالگی .منم ته تغار ...

ممنونم🌹

تا سه هفته دیگه که زایمانم هست احتمال رفتنش خیلی کمه

تا بچه هارو راضی کنه و ثبت نام بکنه و آموزش ببینه و جز تعداد اندک اعزامی باشه

ساره مطمئنا سارا رو میبینه

۱۴ ساله هر پنجشنبه یه مقدار حلوا درست میکنم.میخوریم و به نیت شادی روح رفتگان فاتحه میخونیم

سارا شاید خودش ندونه،ولی هر پنجشنبه داره برای مامانش فاتحه میفرسته

بچه ها قضیه سوریه چیه جنگ سر چیه

هیچی در سوریه جنگ داخلیه. چندین ساله. بین مخالفان بشار اسد و حکومت سوریه‌. ایران در دفاع از بشار اسد وارد میدان شد. برای اینکه به این کارش یه وجهه‌ی مذهبی هم بده و دهن مردمو ببنده، گفتن دفاع از حرم حضرت زینب! جنگ اصلا یه جای دیگه‌س و یه چیز دیگه. اینجوری میگن، نازنین‌های ما رو میبرن اونجا میکشن. از اون طفلک‌ها هم کشته میشن.

شیعه‌های افغانستانو هم میبرن‌. عوضش به بچه‌هاشون پناهندگی ایرانو میدن.

نظامی‌هایی هم که میرن سوریه، حقوق بالایی هم دریافت میکنن. لطفا الکی کسی نیاد بگه نه حقوق نمیگیرن. من کاملا باخبرم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
چرا باید برای کسی که مادری کردم توی زمان کودکی که درکی از این مسائل نداره مرگ مادرش رو توضیح بدم؟ ح ...

به همسرت بگو اين دنياى كثيف و نامرد و اين اوضاع داغون به آدم خوب و زنده احتياج داره خيلي خيلي خودخواهيه كه بخاطر اخرت خودش ٤ تا بچه رو يتيم كنه و يك زن تنها رو با چهار تا بچه تو اين اوضاع رها كنه. بگو مرد عمل باش مرد ميدان باش ولى همينجا! اگه دنبال اخرت نيك هستى همينجا باش و اخرتت رو بساز آسونترين راه رفتن به سوريه اس مرد ماندن و اصلاح باش نه رفتن و رها كردن

2801