2777
2789
عنوان

داستان زندگی من و‌مادرم....🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 434969 بازدید | 1636 پست
از همین میترسم میدونم اهل بازگو کردن نیست اینکه بخواد به زبون بیاره نذاشتی برم و فلان ولی احتمالا ...

من میگم که اگه واسه حادثه کربلا بودم قطع به یقین از کوفی ها بودم چون اجازه نمی‌دادم بری بخدا کم نیست آدم غم پدر رو داشته باشه بعد بخواد همسرش رو هم راهی کنه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️
من میگم که اگه واسه حادثه کربلا بودم قطع به یقین از کوفی ها بودم چون اجازه نمی‌دادم بری بخدا کم نیست ...

خدایی که دردو میده،صبرشم میده

انشاءالله اگر قرار به رفتن هم باشه،سالم برگرده

خودتون و همسرتون در سایه ولی عصر(عج) باشید انشالله 💖

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پرستیژ مربوط به شغل و پست و پول و قدرت و شهرته احترام و افتخار مربوط به اخلاق و تلاش و سن و تجربه ه ...

آقای محترم تاپیکم یه بار ترکید

دلم نمیخواد با یه بحث بی سرانجام مجدد بترکه

ممنون میشم پیامتون رو پاک کنید

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
2803
سلام عزیزم نظر لطفته گلم🥰 اگر باعث ناراحتیت شدم شرمنده ام انشاءالله امشب صحبت میکنیم.من موافقت خ ...

سلام عزیزم من عموم شهید شد سال ۹۷ در سوریه پاسدار بود و به الزام شغلش سال ها در سوریه یا مناطق دیگر ماموریت میرفت تا سال ۹۷ که توسط موشکای اسرائیل در سوریه شهید شد.

از خانواده عموم بگم زنعموم ۲ تا بچه سقط کرد در سال هایی که عموم میرفتن ماموریت خانومش از استرس ۲ تا بچه سقط کرد و ۳ تا بچه هم دارن و موقع شهادت عموم بچه هاشون یک دختر ۹ ساله و یک دختر ۶ ساله و یک پسر ۶ ماهه بود .زنعموم خیلی داغون شد خیییییلی مخصوصا که عموم واقعا احساساتی بود دختراش خیلی داغون شدن خیلی دختر دومیش وابستگی شدید به عموم داشت ولی تنها دلخوشی زنموم که قابل تحمل کرده براش پدر و مادرشن که یه لحظه تنهاش نذاشتن و پدرشوهر مادرشوهرشم یعنی پدربزرگ و مادربزرگ منم هستن و تنهاش نذاشتن به همسرت بگو واقعا تنها میشی اگر بره بگو به جاش تمام انرژیتون رو بذارید و بچه های خوب تحویل جامعه بدید انشالله سربازای امام زمان بشن 

البته فکر نکنم دیگه در سوریه جنگ باشه الان مسافر میپذیره برای زیارت چندوقت پیش پدربزرگ و مادر بزرگم رفتن برای زیارت.

سلام عزیزم من عموم شهید شد سال ۹۷ در سوریه پاسدار بود و به الزام شغلش سال ها در سوریه یا مناطق دیگر ...

سلام گلم

ممنونم از درمیون گذاشتن تجربه و دیده هاتون 🌹💖

یکی از دلایل دیگه ای که آرومم کرد این بود که سوریه نسبت به قبل امنیتش بیشتر شده سه هفته مونده تا زا ...

هر چی لفتش بدی به نفعته

تا از سرش بیفته

عشق به چیز دیگه رو جایگزینش کن

خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹
هر چی لفتش بدی به نفعته تا از سرش بیفته عشق به چیز دیگه رو جایگزینش کن

تو این ۱۴ سال اگر ذره ای شناخته باشمش میدونم از سرش نمیفته مگر اینکه اصلا تحت هیچ شرایطی نذارن بره 

تازه در اون صورت هم از سرش نمیفته،ولی دیگه به من اصرار و خواهش نمیکنه

میگه قسمت نبود و تمام

2804
تو این ۱۴ سال اگر ذره ای شناخته باشمش میدونم از سرش نمیفته مگر اینکه اصلا تحت هیچ شرایطی نذارن بره&n ...

عزیزم

شرایط سختیه..

ایشالا هر چی خیر و صلاحتونه

همون نصیبتون بشه

اسمم مرضیه ست خیلی مشکل دارم

منو تو نمازات دعات کن

خیلی زجر کشیدم.. انرژی بفرستید برام🥺🌹
عزیزم شرایط سختیه.. ایشالا هر چی خیر و صلاحتونه همون نصیبتون بشه اسمم مرضیه ست خیلی مشکل دارم م ...

ممنونم ازت🤍

اگر خدا قبول کنه حتما عزیزم🌺

ممنونم🌹 اسم رو همون موقع که گفتن دختره انتخاب کردیم و توی این چند ماه به همین اسم صداش میزدم

نامدار باشه انشالله صحیح و سالم بیاد بغلت 

بازم ببخش اگه فضولی کردم 

خوشبخت باشید همیشه

خدایا شکرت   
2805
نامدار باشه انشالله صحیح و سالم بیاد بغلت  بازم ببخش اگه فضولی کردم  خوشبخت باشید همیشه

ممنونم ازت

خواهش میکنم گلم،تبادل نظره بلاخره 😅

همچنین شما🤍

ترکید مجدد میزنمش،قفل میکنم و تگت میکنم که بخونی🤍

سلام منم بایک کن بعدا بیام بخونم مرسی

سلام کاربرsedajan خیلی دنبالتون میگردم ولی پیداتون نمیکنم لطفا اگه با کاربری جدید اومدید خواهشا پیام بدید 
2801