2777
2789
عنوان

درمان بیش فعالی بدون دارو

| مشاهده متن کامل بحث + 7535 بازدید | 68 پست
پسر منم شلوغه ولی همه علایم بیش فعالی رو نداره

پسرم منم همینطور ولی دو تاروانپزشک تشخیصبیش فعالی دادن پسر من سه سال و چهار ماهه است پسر شما چند سالشه؟

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با مشاور صحبت کنی تشخیص میده تست میگیره همین مشاور که شماره ش گذاشتم تلفنی هم انجام میده تو واتساپ ...

دختر منم اختلال توجه تمرکز داره میشه بگید دکتر هستن ایشون؟

اخه بیش فعالی چند نوعه قطعا یه شربت برای همهشون مناسب نیست بعضی ها فعالیت جسمی بعضی اختلال تمرکز توج ...

بله درسته.ممکنه سودا هر جایی از بدن رسوب کنه.امتحان کنید شربتو ضرر نمیکنید.

خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🥰
من برای پسر یه مشاور صحبت کردم خیلی خوب بود. خانم عالمی 09378717536 ولی اینکه بدون دارو باشه فکر کن ...

من اصفهانی هستم مشاوره تلفنی میده؟

بچه های بیش فعال سودایی مزاج هستن.برو عطاری یه شربت آنتی سودا براش بگیر بعد هر غذا بده بخوره.نترس گی ...

وای راست میگی 

تورو خدا ازپسرت بگو سنش علائمش چند وقت شربت دادی الان چطوره

دختر منم اختلال توجه تمرکز داره میشه بگید دکتر هستن ایشون؟

خانم عالمی مشاور کودک

09378717536

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪

متاسفانه این بچه های بیش فعال نتیجه سزارین هستن بیشتر.مادرا بلغمی میشن .بچه ها سودایی.۹۰ درصدشون

خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🥰
اول روزی دو بار صبح و عصر ببرش تو طبیعت بازی کنه خسته بشه ، شاید در انرژیه ، یه روان شناس می‌گفت بیش ...

والا من دلم نمیخواد بچم بیش فعال باشه خیلی دوست دارم یکی بگه نه بچت بیش فعال نیست اما دو تا روانپزشک گفت هستت

متاسفانه این بچه های بیش فعال نتیجه سزارین هستن بیشتر.مادرا بلغمی میشن .بچه ها سودایی.۹۰ درصدشون

میشه ارتباط ش رو بگید؟ 

تو رو خدا زود لغو کاربری نکنین از خواهر شوهر زن داداش عروس همسایه ی مادربزرگ خاله م سیمکارت گرفتم😭🤪
وای راست میگی  تورو خدا ازپسرت بگو سنش علائمش چند وقت شربت دادی الان چطوره

دروغم چیه خواهر!! نه سالشه.الان سومین شربتو داره تموم میکنه آخه تا سه ماه باید بهش بدم.تمرکزش اینقد خوب شده که معلمش بهش میگه دانشمند کوچکم😁

دروغم چیه خواهر!! نه سالشه.الان سومین شربتو داره تموم میکنه آخه تا سه ماه باید بهش بدم.تمرکزش اینقد ...

عکس شربتش رو میذاری؟