2777
2789
عنوان

درمان بیش فعالی بدون دارو

| مشاهده متن کامل بحث + 7535 بازدید | 68 پست
خیلی میخنده و همش تو فکرای مختلف میگه یه چچیزی اومد تو ذهنم

این تازه اولشه .البته خودت اگه آدم سختگیری نباشی.دقیقتر ازش بپرس.کادو براش بگیر فعلا نیاز نداره به شربت

خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🥰
پسر منم مشکل شنوایی وچیزی نداره تو جمع هم بزرگ شده بعضی وقتا میگه کم حرف بزنید سرم رف میتونه نشانه س ...

اگه از خستگی باشه مشکل سودا نیست چون میگی بعضی وقتا اینطوره.سوداییا چون نمیتونن تمرکز کنن تو سروصدا پرخاشگری میکنن.از شما فک نکنم

خوشبختی همیشه داشتنِ چیزی نیست.خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته‌هاست!«یک نوع رهایی» که شبیه به هیچ چیز نیست؛ و گاهی ساده و غیرقابل تصور است.🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه از خستگی باشه مشکل سودا نیست چون میگی بعضی وقتا اینطوره.سوداییا چون نمیتونن تمرکز کنن تو سروصدا ...

نه از خستگی نیس مطمینم

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘
نه از خستگی نیس مطمینم

https://fa.parsiteb.com/درمان_سریع_غلبه_سودا_بیماریهای_پوستی/

این مطلبو بخونید

عزیزم نمیخوام ناامید ت کنم ولی بیشفعالی درمان نداره و فقط باید کنترلش کرد اینو مادری میگه که یک بچه ...

از بچت میشه بگی از علائمش و...

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست
چه علایمی داره ؟ 

پر جنب و جوش و شیطون کنترل هیجان نداره یعنی اگه ناراحت بشه به سختی آروم میشه و پرخاشگر میشه کارهای خطرناک میکنه مثلا رو سقف ماشین میره و...

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست
این تازه اولشه .البته خودت اگه آدم سختگیری نباشی.دقیقتر ازش بپرس.کادو براش بگیر فعلا نیاز نداره به ش ...

یعنی چی میشه بگید؟چرا نیاز به شربت نداره؟کارهای خطرناک نمیکنه.

یعنی چی میشه بگید؟چرا نیاز به شربت نداره؟کارهای خطرناک نمیکنه.

https://fa.parsiteb.com/درمان_سریع_غلبه_سودا_بیماریهای_پوستی/

بلد نیستم عکس ارسال کنم 😐 برو عطاری گلم بگو شربت آنتی سودا میخام شربت باشه نه قرصش .بسته به شرکتش ...

شربت معدل سودا👌

اگه از خستگی باشه مشکل سودا نیست چون میگی بعضی وقتا اینطوره.سوداییا چون نمیتونن تمرکز کنن تو سروصدا ...

دختر من هفت سالشه،امروز بردمش تست نروفیدبک و گفت بیش فعاله،هایپراکتیوه اما نقص توجه خیلیی شدید نیس...خیلی شیطونه،ی وقتایی که داداش کوجیکش اذیتش میکنه از کوره در میره گاهی هم مث ی مادر مهربون و صبور میشه...شعر بلده،بازی فکری میکنه،جدول سودوکو حل میکنه...درسشم ی تایمی عالییی کلمه های سخت مث مسموم اتوسا رو میخونه گاهی هم یهو قاطی میکنه حتی ی بود نمیتونه بخونه....عاشق هیجان و سروصداس اما هیچ وقت نخواسته از بالای بلتدی غیرمتعارف بپره یا بدوه وسط خیابون ولی خب خیلی اهل ریسکه دوست داره میوه خودش پوست کنه،با قیچی چیزی ببره...عاشق اب و اب بازی و گل بازی و کثیف بازیه....یعتی بیش فعاله واقعا؟😭

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
دختر من هفت سالشه،امروز بردمش تست نروفیدبک و گفت بیش فعاله،هایپراکتیوه اما نقص توجه خیلیی شدید نیس.. ...

چرت گفته بهت .نری داروهای مسخرشونو بدی به خورد طفل معصوم.تو فقط برو عطاری بگو یه شربت معد سودا بهم بده .نگران نباش گیاهیه .برا بچه هایی با نشانه بچه شما خوبه .ببین چطور آرومش میکنه عزیزم

دختر من هفت سالشه،امروز بردمش تست نروفیدبک و گفت بیش فعاله،هایپراکتیوه اما نقص توجه خیلیی شدید نیس.. ...

شربت معدل سودا👌

شربت معدل سودا👌

یعنی میگید بیش فعال نیس یا هس و من به جای دارو،شربت گیاهی بدم؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤