2777
2789
عنوان

متولدین تیرماه نودویک

5594 بازدید | 68 پست
سلاااااااام
با وجود همه کلوبها و تاپیکهای فعال برای مامانهای تیر 91 به چند دلیل من این تاپیک رو ایجاد کردم.
امیدوارم اینجامحلی دوستانه برای همه مادرهایی باشه که در تیر ماه91 به دنیا میاد
اینم لیست مامانهایی که میان این تاپیک
هرکی میاد این لیست رو کامل کنه

اسم/سن/تحصیلات/شغل/سال ازدواج؟/شهر/آخرین پریود/تاریخ زایمان/جنسیت/اسم نینی/نی نی چندمته؟/بیمارستان /دکتر/

بامبو/22/کاردانی/مرداد 89/خانه دار/مشهد/16 مهر/23 تیر/پسر/حسام/نی نی اول/بنت الهدی/دکترشادیان

سمیه/30/کارشناسی/84/کارمند/تهران/؟/؟/دختر/؟/نی نی دوم(اولی هم دختر)/دکتر صالح

نینا/24/کارشناسی معماری/تیر89/خانه دار/کرمان/23 مهر/31 تیر/؟/؟/نی نی اول/بیمارستان ارجمند/دکتر طیبی

فرزان/29/کارشناسی ارشد/کارمند/فروردین 1389/تهران/16 مهر/23 تیر/نمیدونم هنوز/رها یا رهام/نی نی اول/بیمارستان پاسارگاد/ دکتر اخوان طبیب

سارا/32 سال/کارشناسی مدیریت بحران/کارمند اداره برق /1387/تهران/17مهر/24 تیر/دختر/مانلی/نی نی اول/بیمارستان عرفان/دکتر مرجان محبوبی

المیرا/29 ساله/لیسانس/سیستم آنالیست/اردیبهشت 88/تهران/5 مهر/12 تیر/پسر/ارشیا/نی نی اول/ بیمارستان لاله/دکتر حقیقی

نیلی/28/مهندسی ژنتیک/کارمند/84/ساری/13مهر/دختر/احتمالا مهتا/اول/بیمارستان شفا ساری/دکتر زینب نظری

نرگس مامان کوروش/26/کارشناسی/خانه دار/87/مشهد/7مهر/ 14 تیر (به دلیل سزارین جلوتر میشه احتمالا/پسر/داریوش/نی نی دوم اولی هم پسره/بیمارستان مهر/دکتر جعفریان

مریم(ملودی)/24/مهندسی صنایع غذایی /خانه دار/88/تهران/11مهر/18تیر/دخمل/آدرینا/نینی اول/قمر بنی هاشم/دکتر قاسمی

آیلار/28ساله/کارشناسی ارشد نرم افزار/کارمند دولت/سال ازدواج 87/تهران/؟/حوالی 26تیر91/پسر/پارسا/نینی اول/بیمارستان پیامبران/خانم دکتر مهشید مریدی

یک صبحدم ز گلستان گذشته ای
شبنم هنوز بر رخ گل آب میزند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرکی میاد این لیست رو کامل کنه
اسم/سن/تحصیلات/شغل/سال ازدواج؟/شهر/آخرین پریود/تاریخ زایمان/جنسیت/اسم نینی/نی نی چندمته؟/بیمارستان /دکتر/
من بعدا پستهای اضافی رو پاک میکنم.
من به شخصه دیگه جاهای دیگه نمیرم سرگیجه گرفتم از بس بین کلوب و تاپیکهای مامانهای تیری دویدم.
من امروز سرمای بدی خوردم . تمام استخونهام درد میکنه .مدام چسبیدم به بخاری
تمام رگهای که وارد سرم میشن خشک شدن از سرما گردنمو نمیتونم تکون بدم . هنوز نتونستم بخوابم حتی یک استامینوفن ساده نمیتونم بخورم...............

دخترم ساعت 9 خوابیده چند شبه مثل آدمیزاد ساعت 10 میخوابه و امشب شد 9 .باید تا تولد خواهرش ساعت خوابش روی 9 تنظیم بشه.
امروز کلی وسایلات اضافه و لباسهای قدیمیمو شوت کردم بیرون.
شام هم رفتیم بیرون اونجا یکی از دوستهای شوهرم رو دیدیم که خودش و خانمش فوق تخصص هستند.من تا بحال ندیده بودمشون. با دو تا بچه دبیرستانی و دبستانی
چیز جالبی تو اونها نظرمو جلب کرد
سادگی بیش از حد در لباس پوشیدن و جوانی و به قولی خوب موندن بود.به حدی که خانمش در حد یک دختر بیست و چند ساله جووون به نظز میومد.
بین این همه قیافه اجق وجق دیدن اونها که مثل خانواده های قدیمی بود ظاهرشون برام خیلی حال خوبی ایجاد کرد.
خرید لباس بچه تیر ماهی:
1.یک بسته 19 تایی نی نی سان گرفتم 35 تومن.ارزونتر هم بود حتی 18 تومانی اما برای نی نی بهتره جنسش خوب باشه اونایی که میگن اینا بده اونا خارجی تشریف دارن وقتی دور و بریها میخوان ازت بهشون روسری بدی واسه بچه ناف بند بدی چه میدونم قنداق پیچ بدی اونوقت میفهمی چقدر این بسته به دردت خورده. برای فرهنگ ایرانی بچه داری این بسته ها خوبند و بخر من تجربه شو دارم ارزونتر هم در میاد بخوای تکی بخری
بسته شامل 2 شلوار .رکابی. آستین کوتاه.آستین بلند. زیر دکمه دار.شورت عینکی. دو ناف بند. دو کلاه.قنداق پیچ .دو روسری. یک پارچه بزرگ.مانتو. دستکش.

2.دیگه سایز یک تاسه از هرکدوم از موارد زیر 2 تا میخرم:به اضافه اینکه برای هر سایز 2 تا شلوار ارزون قیمت 1500 هم میگیرم برای تو خونه که پوشک نیست بچم
شورت عینکی
شلوار
مانتو
جوراب
زیردکمه دار
رکابی(کمتر میگیرم زیاد خوشم نمیاد هر سایز یکی بسه)
آستین کوتاه

3.یک سرهمی خنک بدون جوراب برای ماه اول که از بیمارستان میاد خونه و یکی دو باری که میره آزمایش و دکتر و اینها که اگه مادر سزارینی باشه همراهش نمیتونه بره.

دیگه واسه هر سایزی هم یک سرهمی کافیه بسته به فصلش کمی گرمتر

4. یک کاپشن گرم سرهمی برای زمستون که رو کمر و ایناشو بگیره

5. برای عید هم لباس مهمونی یکدست کافیه .

6. لازم نیست برای بچه تو سه چهار ماهگی لباس مهمونی خرید همون لباسهاش کافیه هم خوشگلند هم لباس دامن دار و این چیزها برای دختر و این شلاقیها ی لی و جین و.....بچه رو اذیت میکنه البته این نظر منه.وقتی نه میتونه بشینه نه راه بره این لباسها فقط دور ریختنه پوله.

7. ما تا 6 ماهگی سر بچه رو میپوشونیم کلاه هم میتونی بگیری فانتزی و خوشگل و هماهنگ با لباسهاش یکی دوتا هم برای زمستونش.

برای سیسمونی توصیه میکنم با لیست برید خرید
چون حتما بهتون یک عالمه چیز زائد میندازن و
با کسی که باهاش رودربایستی دارید پاتونو تو مغازه نذارید
کسی رو ببرید که تجربه دارید همیشه مانع ولخرجیتون میشه .
اگه شما قاطع باشید و دست و دلتون نلرزه فروشنده ها هم میفهمن که شما دنبال خرید خوب هستید و دیگه اجناس انداختنی رو براتون نمیارن من تجربه کردم تو خرید سیسمونی باید بلد باشی مدام بگی نه نمیخوام. وگرنه برمیگردی خونه میبینی یک گونی آت آشغال بدرد نخور خریدی که احتمالا 300 -400 هم بابتش پول دادی.

سعی کنید لباسهای بدو تولد سفید باشند که زردی بچه رو نشون بدن
الان چیزهایی که بچه من داره و از نینی اولم مونده و همشون هم استفاده مفید داشتن رو مینویسم.
کریر
تشک بازی
روروئک
صندلی غذا
لحاف تشک
پتوی زیپ دار
گهواره تخت مارک بیبیکو تایلند که خیلی خوب بود و هنوز هم قابل استفاده است.
یک عالمه اسباب بازی و کتاب مخصوص کودک تو سنین مختلف زیر دوسال (که خرید و جمع کردنشون خیلی طول کشید و حدود 300 تومن شد .برای من پرورش بچه خیلی مهمه)
ساک وسایل که از سراجی خریدم و نه از سیسمونی و خیلی محکم و عالی و ارزونتر شد
تاب بچه
صندلی ماشین

اینهایی که نوشتم بسیار لازمه و حتما همه رو بخرید
چیزهایی که نخریدم:
ما چون بدون ماشین جایی نمیریم کالسکه نخریدم.
نی نی لای لای چون ترجیح میدادم بچه تکون نخوره زیاد نخریدم(دکتر گفت برای مغزش این تکونها بده)
تخت پارک(زائده به جاش خونه رو برای بچه امن کردم برای هوشش بهتره تو محیط بزرگتر باشه)
وان حمام واقعیت اینه که بچه اصلا تو وان امنیت نداره برای شستن بچه باید کاملا بغل باشه و یک کهنه رو پات بندازی و حمومش 5 دقیقه طول میکشه و تو میخوای چجور اونو تو وان بند کنی . بعدها هم تو تشت میشینه آب بازی میکنه. ضمن اینکه شستن و بهداشت اون وان پلاستیکی خیلی مهمه که باید آفتاب بخوره بره تو بالکن بیاد تو حموم که پر از باکتریه و کلی جا بگیره الکی . اونایی هم که اسفنج دارن مامانم گفت این اسفنج با هیچ شستشویی تمیز نمیشه

ساک حمل هم اصلا لازم نیست چون ایمنی نداره تا وقتی بچه کوچیکه باید خوب بغلش کرد و یذره بزرگ شد میره تو کریر.
پودر بچه چون مضره
سرویس قابلمه (از همون قابلمه های خودمون کوچولوهاش استفاده کردم اونم 6 ماه چون بعد از یکسالگی بچه میاد سر سفره خودمون.)
سرویس ظرف بچه (باعث میشه بچه عادت کنه به ظرفهای خوشگل و من از اول به ظرف معمولی عادتش دادم و باهاش کنار اومد.)
آویز کریر(چند وقت یکبار انواع اسباببازیهای ریز رو به کریرش آویزون میکردم هم متنوع بود هم نخهای رنگی و زرق ورقی که میزدم جذابیتش از اون آویز تکراری که قیمتش هم 30 به بالا بود بیشتر بود)
مینی واشر:از همون لباسشویی خودمون استفاده کردم و خیلی هم راضی بودم با پور مخصوص فیروز

حالا چیزهایی که اشتباه کردم نخریدم:

گوشتکوب برقی برای میکس غذای بچه هرچند مخلوط کن داشتم اما کثیف کاریش زیاد بود .
پودر مایع چون پیدا نکردم نخریدم.
آویز موزیکال تخت
مسواک انگشتی

2810