2777
2789
عنوان

نه به هادی ن به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 6064 بازدید | 251 پست
جالبه موهاتو شونه میکردی با وجود افسردگی شدید من موقعی که افسردگی داشتم کارای مهمی رو که باید انجام ...

یعنی شما افسردگی داشتید میرفتید حموم موهاتونو یادتون میرفت شونه کنید؟؟وایمیستادید تا یکی بیاد سونه بزنه براتون...من افسردگی داشتم رفتم درمان شدم جای اینکه وایسام تا اینواون کارامو انجام بدن.چون هرکس انجام بده ی روز دو روز دوماه ی سال بالاخره طرف مقابل خسته میشه 

بابایی من ک بدتر از هادی با وجود اینکه 20 سال با مامانم ازدواج کرده بعد هشت سال بهم رسیدن تا از شرکت ...

راز جذابیته مادرت چیه ؟ انوقت شما چرا حرص میخوری🤔

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره والا منم تا ازش نخوام نمیکنه من هنوز بچه ندارم که تستش کنم😁

حتما تستش کن من عین 9ماه و استراحت بودم الآنم تو اقدامم دوباره داره میشه مثل اونموقع ها اونروز چندتا تیکه لباس با دست شستم اومده میگه صدام میکردی من میومدم میشستم تو خودت و اذیت نکن 

حالا در عوضش برادر شوهرم دست به سیاه و سفید نمیزنه حس خان هارا داره 🤣🤣

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
راز جذابیته مادرت چیه ؟ انوقت شما چرا حرص میخوری🤔

مامانم خدایش خیلی مهربون خیلی همیشه هم ساده خیلی بابایی واسه همین بعد هشت سال با سختی بهم رسیدن دختر عمو پسر عمو بودن با بدبختی بهم رسیدن مامان دور از جونش و شما کافی مریض بشه بابایی افسرده پیشه بشدت  بهم وابسته هستن خیلی  بخدا پز نمیدم ها 😊

حتما تستش کن من عین 9ماه و استراحت بودم الآنم تو اقدامم دوباره داره میشه مثل اونموقع ها اونروز چندتا ...

😂😂عزیزم بسلامتی انشالله😘😘😘

شوهرمنم خیلی دلرحم و مهربونه..اما دلم نمیخواد فعلا که مشکلی ندارم اون کار خونه بکنه یا آشپزی و.....

بارداری باز،قضیش فرق میکنه

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
نفرین نکردم یه روز یجایی که چند نفر هی بهت تمهمت زدنو گفتن درغگو اونم تا حالت نامساعد حالتو میپرسم. ...

عزیزم من کاری به راست و دروغش ندارم.اما عزیزم اینطور پیش برین بزودی شوهرت از پا در میاد و میبُره.

تو زندگی مشترک یک نفر نمیتونه به تنهایی اهرم زندگی رو در حالت اعتدال نگهداره.

زودتر حال خودتو خوب کن.

من و خدا💫
2810