2777
2789
عنوان

یهویی دنیا رو سرم خراب شد این تاپیک رو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 75 پست
افشین یداللهی میگه هر روز یک بار از لحظه مرگم عبور میکنم بی آنکه بدان و... واقعا درسته 

دقیقا

کاربری که داری امضامو میخونم قلبم بد شکسته💔یه صلوات برای درست شدن مشکلم بفرست شاید خدای من صدای تو رو شنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با اینکه نمیشناسمش ولی گریم بند نمیاد خدای من😭😭😭

منم🤦‍♀️بد این همه سال تاپیکش دیدم🤦‍♀️

کاربری که داری امضامو میخونم قلبم بد شکسته💔یه صلوات برای درست شدن مشکلم بفرست شاید خدای من صدای تو رو شنید
منم کلن حال خودمو فراموش کردم کاش چشمم به تاپیکشون نمیخورد

چندساله،میشناسمش، اولین بارکه تاپیکشوخوندم تاصبح میخوندم واشگ ریختم، گاهی اوقات هم بهش سرمیزنم وبراش پیام میزارم، مزارش هم بی بی سکینه کرجه.

کاش من نمیدیدم اصلا حالم خیلی بد شد چیکار کنم گریم گرفته

یادمه خودم دقیقا هم سر مرگ مامان ترنم که تو هواپیما فوت شدن هم سر مرگ می می ناز خیلی گریه کردم ولی دیگه قسمت الهیه نمیشه جلوی مرگ که گرفت حتما حکمتشون این بوده خدا خودش هر چ صلاح بدونه کسی از یک ثانیه خودش خبر نداره 

خدایا شکرت ... ❤

خدا رحمتش کنه منم خوندم ناراحت شدم

ولی یه تاپیک مامان انار بود دختر کوچولو یی که بر اثر سوختگی مرده بود چند روز مونده بود به فوتش همه تاپیک میزدن براش دعا کنید فک کنم 1سالش بود

خیلی غم انگیز بود بعد از اون دیگ هیچکس از مامان انار خبر نداره

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃

خدا رحمتش کنه منم خوندم ناراحت شدم ولی یه تاپیک مامان انار بود دختر کوچولو یی که بر اثر سوختگی مرده ...

وای خدا خیلی غم داره اینا خیلی خدا به اطرافیانشون صبر بده

منم کلن حال خودمو فراموش کردم کاش چشمم به تاپیکشون نمیخورد

خدا رحمتش کنه 😟😔حالا آهنگ و که فهمیدم چطور میشه تاپیکو قفل کرد نمیتونم انگاری 😐😐😐😑

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
2810